Hudba a film

Kino novinky týždňa: Matky rebelky si konečne začnú užívať

"Do kín prichádza nová komédia s Milou Kunisovou, pre ktorú je pozícia matky viac, ako náročná."

Webmagazin.sk, 11. augusta 2016 12:00
Z filmu Matky rebelky. Foto: TASR/AP

Matky rebelky


Pre Amy (Mila Kunis) je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek (Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith). Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky (Kathryn Hahn, Kristen Bell) a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky.


Buchty a klobásy


Párok Frank si s kamarátmi spokojne nažíva vo vákuovom balení na polici v potravinách. Vo vedľajšom regáli zase býva jeho láska, žemľa Brenda. Zdá sa, že život nemôže byť krajší, keď obaja skončia v tom istom nákupnom košíku. Potraviny totiž túžia po jedinom - aby sme si ich z obchodu priniesli domov. To však ešte nevedia, čo sa s nimi po príchode do domácností deje.


Hore za láskou


Romantická komédia o tom, že láska nepozná hranice a v prípade 1,5 metrového Jeana Dujardina – ani výšku. Diane (Virginie Efira) je krásna žena, pracuje v renomovanej právnickej firme, má zmysel pre humor – je jednoducho ženou za ktorou sa otočí každý chlap. Diane však práve prešla nešťastným manželstvom končiacim rozvodom, ale je znova pripravená nájsť muža svojich snov. Existuje však niečo také ako náhoda alebo osud? Asi nie. Raz večer Diane zazvoní domáci telefón a príjme hovor od neznámeho Alexandra (Jean Dujardin), tajomného muža, ktorý práve našiel jej mobil.


Tajný život maznáčikov


Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorá trápi snáď každého psíčkara a milovníka mačiek, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov, ktorú vytvorili autori filmových hitov Ja, zloduch či Mimoni.


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME TIEŽ:
Do kín prichádza oceňovaná dráma Olma Omerzua s názvom Rodinný film
Zdeněk Troška predstaví novú rodinnú komédiu Strašidla
Carmel Buckingham má nový singel aj umelecké meno
KATARÍNA HASPROVÁ: Divadlo mi dáva veľa nádherných emócií
Svadobné šaty aj známe klobúky: Britská kráľovná ukáže kúsok šatníka

Komentáre