Hudba a film

Ivanna Bagová predstavuje emotívnu skladbu Poďme v mieri žiť

"Silnú emóciu pesničky sa Ivanne podarilo preniesť aj do kreatívneho videoklipu, v ktorom je speváčka pomaľovaná ako Zem."

TASR, 25. augusta 2022 11:47
Ivanna Bagová - Poďme v mieri žiť Foto: YouTube/Ivanna Music

Ivanna Bagová, víťazka speváckej súťaže Hlas Československa, pôvodom z Ukrajiny, vydáva emotívnu skladbu Poďme v mieri žiť. Vznikla ako reakcia na udalosti, dejúce sa u našich východných susedov, s ktorými je speváčka silne prepojená. Text aj hudbu si speváčka napísala sama, s finálnym orchestrálnym aranžmánom jej pomohol talentovaný hudobník, multiinštrumentalista a spevák Peter Bažík.

"Skladba v sebe nesie posolstvo globálneho mieru, pokoja, porozumenia a snaží sa poslucháča motivovať k zamysleniu sa nad skutočnými hodnotami života. Som toho názoru, že všade na svete sú ľudia, ktorí sú schopní pomôcť, ale aj takí, čo sú schopní ublížiť a preto si myslím, že nezáleží na tom, akej národnosti si, ale aký si človek vo vnútri, a akými emóciami sa chce každý z nás dennodenne obklopovať," uviedla pre médiá Ivanna.

Silnú emóciu pesničky sa Ivanne podarilo preniesť aj do kreatívneho videoklipu, v ktorom je speváčka pomaľovaná ako Zem. "Mojou víziou bolo znázorniť trpiacu matku Zem. O zhmotnenie tejto vízie sa okrem producentského zastrešenia Petra Bažíka postarala aj bodypainterka Marta Gejdošová, vizuál klipu vytvoril Marco Procházka," dodala Ivanna





Komentáre