Hudba a film

Iron Maiden v Žiline: Poznáme predkapely najväčšieho koncertu roka

"Iron Maiden, ktorých nový štúdiový dvojalbum The Book of Souls debutoval na 1. mieste digitálnych rebríčkov na Slovensku, vystúpia v rámci rovnomenného svetového turné The Book of Souls World tour."

TASR, 7. marca 2016 10:00
Basový gitarista skupiny Iron Maiden Steve Harris. Foto: TASR/AP
Špeciálnymi hosťami rockových legiend Iron Maiden na koncerte v Žiline budú švédski imperátori Sabaton. Joakim Brodén a jeho škandinávski hrdinovia predstavia slovenskému publiku aj najväčšie hity ako Primo Victoria, Back in Control, Masters of the World či 40:1. Najväčší koncert tohto roka na Slovensku sa bude konať 6. júla na letisku v Žiline a účasťou ho podporia aj mladíci The Raven Age.

Iron Maiden, ktorých nový štúdiový dvojalbum The Book of Souls debutoval na 1. mieste digitálnych rebríčkov na Slovensku, vystúpia u nás v rámci rovnomenného svetového turné The Book of Souls World tour. Spevák Bruce Dickinson o ohlásenom koncerte na Slovensku povedal: „Bude úžasné znovu vidieť fanúšikov na Slovensku. Vždy sme si hranie u vás užili. Určite vám radi zahráme naživo aj nové skladby. A keďže sme sa nejaký čas nevideli, isto pridáme aj množstvo obľúbených hitov. Myslím si, že fanúšikovia veľmi ocenenia, čo sme pripravili.”



Turné Iron Maiden sa začalo koncom februára v USA, vyvrcholí v auguste v Nemecku. Vstupenky na slovenský koncert sa predávajú exkluzívne v sieti Ticketportal. Manažment Iron Maiden aj organizátor NuCoast Productions vyzývajú fanúšikov, aby si kupovali vstupenky len cez oficiálne predajné miesta. TASR informoval PR manažér Tomáš Holetz.

ODPORÚČAME TIEŽ:
VIDEO: Oscary sú rozdané, Leonardo DiCaprio sa konečne dočkal
Iron Maiden: Tvrdo makáme na tom, aby sme priniesli niečo mimoriadne
Bill Gates zostáva podľa časopisu Forbes najbohatším človekom planéty
Motorky ako taxíky vo svete fungujú bežne, u nás zatiaľ nie

Komentáre