Hudba a film

Páčil sa vám film Čiara? Pozrite si ho doma aj s bonusovými scénami

"Fanúšikovia Čiary nájdu v bonusovej časti DVD vystrihnuté scény filmu, kde budú môcť vidieť aj postavy Vice Kerekes a Milana Ondríka, ktoré sa v konečnej verzii snímky vôbec neobjavili."

TASR, 2. decembra 2017 9:00
Záber z filmu Čiara Foto: ciara.sk
Film Čiara z dielne producentky Wandy Adamík Hrycovej, ktorý so svojou takmer 330.000 návštevnosťou patrí medzi najnavštevovanejšie tituly v histórii slovenskej kinematografie, vychádza na DVD. "Okrem úspešného filmu sa môžu diváci tešiť na špeciálne bonusy ako vystrihnuté scény či komentár režiséra Petra Bebjaka," TASR informovala za tvorcov snímky Monika Želasková.

S kvalitnou hudbou


Okrem hereckých výkonov v podaní Tomáša Maštalíra, Emílie Vášáryovej, Zuzany Fialovej, Andyho Hryca a ďalších, filmu dominuje i kvalitná hudba. Aj DVD obsahuje titulnú pieseň Hej, Sokoly od IMT Smile a Ondreja Kandráča, ktorá sa stala letným hitom, či pieseň Oyfn Pripetchik, ktorú naspievala Anka Repková a hudobný aranžmán k nej pripravil Slavo Solovic.



Vystrihnuté scény
Fanúšikovia Čiary nájdu v bonusovej časti DVD vystrihnuté scény filmu, kde budú môcť vidieť vylomeniny detského gangu, romantickú scénu Tomáša Maštalíra a Zuzany Fialovej v jazierku, ale aj postavy Vice Kerekes a Milana Ondríka, ktoré sa v konečnej verzii snímky vôbec neobjavili.

Film Čiara na DVD sa v predaji objaví 4. decembra aj s českými a anglickými titulkami.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Z NEZNÁMYCH KONČÍN: Asteroid Oumuamua šokuje vedcov
Prichádza čas adventných kalendárov. Poznáte ich históriu?
Nightwish oslávi 20. narodeniny aj na Slovensku
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Paddington 2 a Život za život

Komentáre