Cestovanie

SÚŤAŽ: Zapojte sa a vyhrajte špeciálnu Cocona bundu v hodnote 130 eur

"Ste milovníkom outdoorových športov? Potom určite viete, že základom je kvalitné oblečenie. Zapojte sa do našej súťaže o kvalitnú Cocona bundu od adidasu v hodnote 130 eur."

Webmagazin.sk, 7. júla 2014 8:01
Ilustračné foto Foto: adidas


Každý správny turista, lezec či milovník akejkoľvek inej outdoorovej aktivity by mal mať na pamäti, že okrem dobrej kondície mu k pohodlnému a plnohodnotnému vykonávaniu športovej aktivity treba tiež kvalitné oblečenie a obuv. O tom vie svoje aj špičkový lezec Adam Pustelnik, ktorý exkluzívne pre Webmagazín poskytol rozhovor.

Lezec, ktorý zdolal niektoré z najťažších športových ciest a veľké steny o obtiažnosti 8c a vyššie je ambasádorom značky adidas, v spolupráci s ktorou sme pre vás, našich čitateľov, pripravili súťaž o špeciálnu bundu z kvalitného materiálu Cocona v hodnote 130 eur.


Cocona bunda Foto: adidas

Women Fleece Jacket

- špeciálna Cocona technológia
- extra priedušný materiál na prírodnej báze
- maximálna priedušnosť
- rýchle schnutie
- UV filter 50+
- formotion technológia (prispôsobí sa pohybom tela)


Víťazom súťaže sa stane jeden z vás, ktorý správne odpovie na našu súťažnú otázku v termíne do 31. júla 2014 a vyplní dotazník so svojimi kontaktnými údajmi. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Víťaza vyžrebujeme po spracovaní všetkých odpovedí a budeme ho kontaktovať na ním uvedenej e-mailovej adrese. Informácia o výhercovi bude uverejnená aj na našej stránke Webmagazin.sk a na našom oficiálnom facebookovom profile.

Zapojením do súťaže vyjadrujete súhlas s podmienkami súťaže.

Súťažná otázka: Aké sú dva najpopulárnejšie produkty z radu Terrex?

Súťaž bola zastavená. Po spracovaní odpovedí vyžrebujeme víťaza a kontaktujeme ho na ním uvedenej e-mailovej adrese.

Komentáre