Cestovanie

Rozmýšľate, kam ísť s deťmi na výlet? Zabaví ich bazén s vlnobitím

"Ak uvažujete o kúpalisku v Podhájskej, môžte tam zažiť kopec zábavy vo vode."

TASR, 18. júla 2017 8:00
Termálne kúpalisko Podhájska Foto: TASR
Počas tohtoročnej letnej sezóny sprístupnia na Termálnom kúpalisku v Podhájskej v okrese Nové Zámky bazén s vlnobitím. Ako TASR informovala Alexandra Péteryová zo spoločnosti Termálne kúpalisko Podhájska, v areáli sa dokončuje i krytý plavecký bazén.

Podľa jej ďalších slov sa tento rok vybudovalo aj záchytné parkovisko pri vstupe do obce. "Počas letnej sezóny môžu návštevníci využiť bazény s geotermálnou, ale i úžitkovou vodou s teplotou 18 až 40 stupňov Celzia, toboganový svet so štyrmi toboganmi, deti detské ihrisko s pirátskou loďou, multifunkčné ihrisko a ďalšie atrakcie. K dispozícii je na celkovej rozlohe 12 hektárov desať bazénov. Sú tu aj prírodné soláriá na slnenie s bujnou vegetáciou, športoviská, ponuka suvenírov v predajných stánkoch, 180 vonkajších skriniek na odkladanie vecí či skrinky na odkladanie cenností," uviedla Péteryová.

V júli a auguste sa tu uskutoční každú sobotu a nedeľu hudobné, približne hodinové vystúpenie.

Počas zimnej sezóny je otvorený relaxačno-rekondičný komplex, kde je bazén s termálnou vodou. "Otvorené je tiež wellness centrum s bazénovým a vitálnym svetom," ukončila Péteryová.

ODPORÚČAME AJ:
Viete, ako znížiť riziko krádeže na letnom kúpalisku?
Idete do zahraničia bez cestovného poistenia? Môže vás to vyjsť draho
Do Bulharska vycestujete nielen za morom, ale aj za sochami z piesku
Kúpalisko Margita-Ilona baví celý deň. Lákadlom je 71-metrový tobogan

Komentáre