Cestovanie

Lyžiarsku sezónu na Martinských holiach otvoria počas tohto víkendu

"Na otváracom víkende bude prístupná zjazdovka Rekreačná s vlekom a Flochova so sedačkovou lanovkou, ktorú už niekoľko dní technicky zasnežujú."

TASR, 8. decembra 2023 14:02
Na snímke lyžovačka na Martinských holiach. Foto: TASR - Erika Ďurčová
Martin 8. decembra (TASR) - Lyžiarsku sezónu v stredisku Winter Park Martinky na Martinských holiach otvoria počas nastávajúceho víkendu (9. - 10. 12.). Podľa riaditeľa strediska Petra Hudeca sú po technickej stránke na sezónu 2023/2024 pripravení.

Na otváracom víkende bude prístupná zjazdovka Rekreačná s vlekom a Flochova so sedačkovou lanovkou, ktorú už niekoľko dní technicky zasnežujú. Po úvodnom víkende plánuje stredisko opäť otvoriť cez víkend (16. - 17. 12.) a následne oznámi prevádzkové dni podľa poveternostných podmienok, informoval Hudec.

Doplnil, že pre malých lyžiarov zabezpečia počas celej sezóny skúsení inštruktori lyžiarsku školu. "Rodiny s deťmi sa môžu tešiť na program s animátormi a maskotom, ktorý bude počas prevádzky lyžiarskeho strediska pravidelne v nedeľu. Udržiavaný bude aj sánkarsky svah pri detskom vleku, ktorý bude pre deti dostupný bezplatne," dodal riaditeľ strediska.

Komentáre