Biznis

VÚB je najlepšou bankou na Slovensku už štvrtý rok po sebe

"Na 31. ročníku udeľovania prestížnych cien Best Bank Awards amerického magazínu Global Finance získala VÚB ocenenie Najlepšia banka na Slovensku 2024 a to už štvrtý raz po sebe. "

OTS, 12. apríla 2024 12:14
Foto: VUB a.s.
Na 31. ročníku udeľovania prestížnych cien Best Bank Awards amerického magazínu Global Finance získala VÚB ocenenie Najlepšia banka na Slovensku 2024 a to už štvrtý raz po sebe. O výsledku rozhodla medzinárodná porota a ekonomickí experti magazínu. VÚB je členom skupiny Intesa Sanpaolo.

„Bankovníctvo dosiahlo ďalší zlomový moment s nástupom generatívnej umelej inteligencie, ktorá sľubuje, že prepíše pravidlá tohto odvetvia,“ povedal Joseph D. Giarraputo, zakladateľ a šéfredaktor magazínu Global Finance. „V tomto neustále sa meniacom prostredí ocenenie Best Bank Awards oceňuje finančné inštitúcie, ktoré ponúkajú najširšiu škálu služieb, dlhodobú spoľahlivosť a technologické inovácie.“

„Môže sa to zdať ako samozrejmosť, ale za našimi výkonmi, výsledkami a úspechmi stojí množstvo tvrdej práce. Pokračujeme v dôsledne nastavenej stratégii a ďalšie ocenenie od magazínu Global Finance len potvrdzuje tento trend. VÚB banka je bezpečnou a modernou bankou, stoja za nami spokojní zamestnanci, klienti a obchodní partneri. Hlavne im patrí vďaka za toto ocenenie, na ktoré sme samozrejme veľmi hrdí,“ povedal Jozef Kausich, generálny riaditeľ VÚB banky.

O magazíne Global Finance


Magazín Global Finance bol založený v roku 1987 a má čitateľov v 193 krajinách sveta. Jeho hlavná redakcia sídli v New Yorku. Webová stránka magazínu Gfmag.com ponúka analýzy a články, ktoré odkazujú na 37-ročné skúsenosti na medzinárodných finančných trhoch. Global Finance pravidelne vyberá a hodnotí najlepšie a najvýkonnejšie banky a ďalších poskytovateľov finančných služieb a to v 150 krajinách sveta a v regiónoch Afrika, Ázia a Tichomorie, Karibik, Stredná Amerika, stredná a východná Európa, Latinská Amerika, Blízky Východ, Severná Amerika a západná Európa. Tieto ceny sa stali dôveryhodným štandardom excelentnosti pre globálnu finančnú komunitu.

Komentáre