Biznis

Siahnite na vrchol Petržalky

"MATADORKA bude s 29 podlažiami najvyššou obytnou vežou Petržalky"

OTS, 30. januára 2017 10:00
MATADORKA Foto: VI GROUP, spol. s r.o.
Bratislava 30. januára (OTS) - Rozvoj Bratislavy napreduje a už čoskoro získa hlavné mesto novú dominantu. Obytný dom MATADORKA bude najvyššou obytnou vežou v Petržalke. Developerský projekt v zóne Matador blízko hlavných dopravných uzlov, uprostred bohatej občianskej vybavenosti prinesie do rýchlo sa rozvíjajúcej lokality novú kvalitu urbanizmu, bývania a služieb.

Nová petržalská, ale aj bratislavská dominanta bude charakteristická čistou architektonickou líniou a moderným svetlým fasádnym riešením. Svojou výškou a koncepciou s nižšou podnožou a vystupujúcim výškovým objektom nadviaže na už realizované stavby v blízkosti a zároveň sa stane dôležitým urbanistickým prvkom v území.

MATADORKA prinesie budúcim obyvateľom kvalitné bývanie na 29 nadzemných podlažiach s najvyššou výškou až 85 metrov. Poloha i výška objektu zabezpečí mimoriadne výhľady na hlavné mesto spojené s pokojnými zelenými lúkami a veternými mlynmi v pozadí. Obyvatelia sa budú môcť tešiť nielen na užívanie si romantických západov slnka na terasách, ale aj množstvo zelene pred objektom, na strechách i spoločnú zelenú strechu.

„Radi by sme túto kvalitu bývania dopriali mnohým, preto pôjde napriek viacerým špičkovým technologickým riešeniam o cenovo dostupné bývanie,“ približuje Juraj Duška, konateľ developerskej spoločnosti VI GROUP, ktorá výstavbu štartuje. Ceny bytov v predpredaji začínajú už od 82 857 € s DPH a celkovo tu bude 335 nových bytov a apartmánov zariadených v štandarde. Na najvyšších podlažiach budú exkluzívne mezonety.

„Okrem bývania vyrastie plnohodnotná nová štvrť s polyfunkčnými a obchodnými priestormi, ako aj škôlkou,“ dodáva Richard Duška, konateľ developerskej spoločnosti VI GROUP. Nezabudlo sa na parkovanie, celkovo tu vznikne dostatočný počet 491 parkovacích miest.

MATADORKA už má všetky potrebné povolenia pre štart výstavby, ktorá začína v treťom kvartáli 2017. Dokončenie výstavby a možnosť dosiahnuť vrchol Petržalky je naplánované už na koniec roka 2019.

Obytná veža sa nachádza na Úderníckej ulici blízko železničnej stanice Petržalka a dopravného obchvatu tejto obľúbenej mestskej časti. Je súčasťou rýchlo rastúcej a skutočne perspektívnej zóny, kde sa bývalé priemyselné areály menia na obytné štvrte a naplno sa rozvíja nová výstavba. Buďte súčasťou tejto premeny a siahnite na vrchol Bratislavy.

MATADORKA vo faktoch:
• 335 bytov a apartmánov za ceny od 82 857 € vrátane DPH
• 491 parkovacích miest
• 29 nadzemných podlaží, výška objektu 85 metrov
• výstavba štartuje v treťom štvrťroku 2017 a končí v závere roka 2019
• všetky potrebné informácie a predpredaj bytov na www.matadorka.com

O developerovi:
V spoločnosti VI GROUP sme architekti a naše objekty sú plné nápadov a zlepšení. Každý objekt si vytvárame sami vo vlastnej réžii v našom ateliéri a do každého ďalšieho prenášame užitočné funkčné zlepšenia a šikovné riešenia z minulých úspešných projektov.

Začínali sme rekonštrukciami, projekčnou prácou pre iných investorov a postupne sa prepracovali k navrhovaniu, výstavbe a predaju vlastných developerských projektov. Medzi naše úspešné realizácie patria napríklad bytové domy Nové Šuty, Šípka, Strom alebo Septimo v Bratislave. V súčasnosti sa venujeme výstavbe projektov Muchovo námestie, Starý Háj či Panónka v mestskej časti Petržalka. Na obytnej veži MATADORKA ako našej najnovšej realizácii kombinujeme skúsenosti a poznatky z viac než desiatich rokov praxe.

Kontakt pre médiá:

Dorota Vavrušová, VI GROUP, 0948 132 120, atelier(@)vigroup.sk

Komentáre