Autá

Znížte spotrebu a zvýšte výkon? Vieme, ako na to

"Ak ste si práve povedali, že máte už dosť vysokých výdavkov, je čas nájsť to správne riešenie, ktoré vám v tom pomôže."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 22. septembra 2017 14:10
Ilustračné foto. Foto: TASR/Štefan Puškáš
V tomto prípade je reč o aute, pri ktorom potrebujete zvýšiť jeho výkon s tým, aby sa neustále nezvyšovala jeho spotreba. Ako to dosiahnuť?

Jednoduchý repas vyrieši vaše problémy
Odporúčame vám vyskúšať repas truba BMW. Možno by ste sa čudovali, ako vám táto jednoduchá a finančne nenáročná vec dokáže ušetriť niekoľko desiatok eur. Práve vďaka turbodúchadlu, ako iste mnohí z vás vedia, máte svižnejšie a rýchlejšie auto, s menším obsahom motora, ktorý by ste potrebovali.

Celý princíp vo väčšine prípadov funguje na tom, že sa naplno využíva výfukový systém na otáčanie turbíny, čím sa samozrejme v motore zabezpečuje oveľa viac vzduchu. Práve týmto spôsobom sa zvyšuje výkon motora pri nízkej spotrebe paliva, čo je pre mnohých naozaj výhodné.

Ideálne to môže byť pre ľudí vyťažených pre povinnosti, ktoré im plynú z podnikania. Takto sa z rokovania presunú do blízkeho virtuálneho sídla behom niekoľkých minút a ušetrený čas a financie môžu použiť pre niečo iné. Samozrejme, že nielen podnikatelia ocenia dokonalý repas turba.

Príčiny porúch motorového systému vozidiel
Ak nemáte na drahú výmenu motora, repas je ideálne riešenie, pretože je omnoho lacnejší. Tiež si ale musíte dávať pozor, komu sa s týmto problémom zveríte.

Najčastejším dôvodom prečo sa motor dokáže rýchlo pokaziť, je že v motorovom oleji bývajú nečistoty. Ani výber gumených rohoží určite nepodceňujete, nerobte to ani pri kúpe oleja.

Príčinou môže byť aj rýchle zahriatie motora, ktorý sa pri ukončení jazdy okamžite vypne. Ak ste sa rozhodli zastaviť na čerpacej stanici. Zákonite ho nemusíte vypínať. Nechajte ho aspoň niekoľko minút bežať na menších otáčkach. Len tak vám bude vaše auto slúžiť bez najmenších problémov a dlhodobo.

Komentáre