Autá

Luxusný dom na kolesách

"The Heat je obytný príves na kamión, ktorý má charakter luxusného hotelového apartmánu. "

Erik Stríž, 31. januára 2014 10:00
The Heat, luxusný obytný príves Foto: Anderson Mobile Estates


Predstava typického obytného prívesu zvyčajne nie je veľmi atraktívna. Existuje však veľké množstvo takýchto prívesov a na autosalónoch sa pravidelne stretávame s inováciami, ktorými sa snažia výrobcovia nalákať nových zákazníkov. Dnešné obytné prívesy sú schopné ubytovaným ľuďom poskytnúť vysokú mieru komfortu, na ktorú sa často nechytajú ani 4-hviezdičkové hotelové izby. V prípade domu na kolesách The Heat sa bavíme skôr o apartmáne 5-hviezdičkového hotela.

The Heat, luxusný obytný príves Foto: Anderson Mobile Estates

Viac priestoru ako v byte


Obytný príves The Heat má dve podlažia, rozlohu až 111 metrov štvorcových a z horného poschodia poskytujú presklené steny až 360-stupňový výhľad. Vnútro pojazdného apartmánu, rovnako ako aj jeho okolie, je sledované bezpečnostnými kamerami priamo napojenými na množstvo televízorov, ktoré sa nachádzajú vnútri.

The Heat, luxusný obytný príves Foto: Anderson Mobile Estates

Úroveň súkromného apartmánu


Interiér je zladený do príjemnej domácej hnedej farby, dominuje v ňom drevené obloženie stien a nábytku, kožené a mäkké látkové čalúnenie sedacích súprav, mramor, po celej ploche je plávajúca podlaha so vstavaným kúrením a prakticky na každom rohu je umiestnený ovládač. S jeho pomocou sa môžu ubytovaní dorozumievať alebo nezávisle si nastavovať teplotu vo svojej časti prívesu.

Priestor je rozdelený na viac častí, celkovo v ňom nachádzame spoločenskú miestnosť, konferenčnú miestnosť pre obchodné rozhovory, kuchyňu, veľký šatník, niekoľko hosťovských miestností, kúpeľní s vlastným sprchovým kútom a servisné priestory.

Úspešný biznis


Spoločnosť Anderson Mobile Estates u nás nie je známa, ale v Spojených štátoch si nachádza veľa fanúšikov vďaka vlastnej televíznej šou na stanici Showtime. Spoločnosť sa zaoberá výrobou a predajom obytných prívesov pre bonitných klientov, pričom sa vždy snaží do relatívne obmedzeného priestoru vtesnať čo najviac technologických špecialít a zároveň poskytnúť zákazníkom vysokú úroveň komfortu.

Príves The Heat je určený prednostne pre hercov, spevákov alebo iných ľudí s vysokým príjmom, ktorí potrebujú veľa cestovať a cítiť sa pritom pohodlne. Cena tohto kompletu nie je známa, ale predpokladáme, že presahuje hodnotu jedného milióna amerických dolárov.

Komentáre