Autá

Ford o pár dní predstaví prvý Mustang pre Európu

"Spoločnosť Ford odhalí 5. decembra prvý model Ford Mustang určený pre európsky trh. Rozsiahlu kampaň spustila automobilka aj na najpopulárnejších sociálnych sieťach."

Webmagazin.sk, 3. decembra 2013 14:00
Ilustračné foto Foto: Ford


Nový Mustang absolvuje svoj globálny debut v šiestich mestách na štyroch kontinentoch vrátane Barcelony, kde sa na špeciálnom podujatí Go Further predstavia nové vozidlá a technológie, ktoré spoločnosť Ford ponúkne v budúcnosti európskym zákazníkom. Živý prenos z podujatia bude možné sledovať od 13:00 stredoeurópskeho času na Gofurtherlive.com.

Pred očakávaným odhalením nového modelu spoločnosť Ford v spolupráci so sieťami Facebook a Instagram demonštruje, čím si Mustang získal milióny svojich fanúšikov za posledných 50 rokov a ako neustále inšpiruje ľudí na celom svete.



„Pre milióny fanúšikov na celom svete, od Nového Zélandu po Island, od Šanghaja po Berlín, už Mustang dávno nie je iba obyčajným automobilom,“ povedal Jim Farley, výkonný viceprezident pre globálny marketing, predaj a služby značiek Ford a Lincoln. „Keď zažijete Mustang, vzbudí vo vás pocity nadšenia a nezávislosti, ktoré nás všetkých inšpirujú. S novým dizajnom, väčšou kultivovanosťou, špičkovým výkonom, skvelými jazdnými vlastnosťami a inovatívnymi technológiami je Mustang pripravený aj na nasledujúcich 50 rokov,“ dodal Farley.

Najviac lajkovaný automobil


Spoločnosť Ford už začala odrátavať posledné dni do začiatku novej kapitoly príbehu modelu Mustang a pozýva ľudí, aby sa podelili o svoje fotografické príbehy o inšpirácii týmto kultovým vozidlom pod hashtagom #MustangInspires na Instagrame, Facebooku a ďalších sociálnych sieťach. Tagované fotografie a videá sa objavia na Mustanginspires.com.

„Každý má s Mustangom svoj vlastný príbeh a vďaka rozmachu sociálnych sietí sa môžu fanúšikovia Mustangu deliť o svoje osobné postrehy nielen slovami, ale aj prostredníctvom fotografií a videí,“ povedal Jim Farley. „Mustang je vďaka svojim vyše 5,5 milióna fanúšikov najviac „lajkovaný“ automobil v histórii Facebooku. Neexistuje žiadny lepší spôsob, ako vystupňovať vzrušenie z očakávania, než podporovaním šírenia príbehu modelu Mustang na týchto obzvlášť osobných, emocionálnych sieťach.“

Komentáre