Autá

Apollo 70 Airstream Bar, jedinečný bar v prívese

"Apollo 70 Airstream Bar je typicky americký príves z druhej polovice 20. storočia. V jeho vnútri je rozsiahly bar pre správnu záhradnú párty. "

Erik Stríž, 18. marca 2014 14:00
Apollo 70 Airstream Bar Foto: Apollo 70


Leto sa blíži a s ním aj záhradné párty, na ktorých nikdy nie je dosť alkoholu a zábavy. Ohromiť pozvaných hostí je dnes čoraz ťažšie, avšak s prívesom Apollo 70 si vyslúžite ovácie.

Spoločnosť Apollo 70 sa zaoberá výrobou a predajom karavanov a prívesov s pridanou hodnotou. Model Airstream Bar je určený najmä na záhradné párty, pri ktorých je potrebné dbať aj na štýl a moment prekvapenia.


Záležitosť pre excentrikov


Karoséria prívesu nesie klasické črty - má zrkadlový povrch, oblý tvar, masívne proporcie a veľké dvere otvárajúce sa vďaka horizontálne orientovanému kĺbu. Po otvorení týchto dverí tak vzniká nielen okno do baru, ale aj strecha pre ľudí stojaciach alebo sediacich pri barovom pulte.

Apollo 70 Airstream Bar Foto: Apollo 70

Špičkový bar pre náročných hostí


Bar samotný je moderný, presvetlený, obsiahne hektolitre nápojov a desiatky fliaš. Pre barmanov ponúkne pomerne štedrý priestor na pohyb a rôzne kreácie potrebné pri príprave miešaných drinkov. Súčasťou barového pultu je aj výčap, umývadlá, chladiaci box s priehľadnými dverami a LCD obrazovka.

Pestrofarebné osvetlenie interiéru baru navodzuje tú správnu atmosféru, ktorá vám môže byť známa zo starších amerických filmov. Ilúziu priestoru podporuje aj zrkadlový povrch stien interiéru, ktorý odráža svetlo z množstva LED diód späť do priestoru a následne von do záhrady.

Apollo 70 Airstream Bar Foto: Apollo 70

Zn.: na prenájom aj s barmanom


Apollo 70 Airstream Bar má byť síce iba doplnok, avšak vďaka svojej vizuálnej atraktivite má potenciál stať sa ústredným motívom celej záhradnej párty. Stačí si ho iba zadovážiť a naplniť nápojmi a jedlami od výmyslu sveta. V Spojených štátoch sa dá dokonca prenajať ako komplet aj s barmanmi.

Komentáre