Hudba a film

IMT Smile má nový singel, vznikol v ďalekej Kalifornii

"Ivan Tásler je nielen známy spevák, ale mnohí ho poznajú aj ako vášnivého cestovateľa. A tak nie je prekvapením, že nová skladba z dielne kapely nevznikla na domácej pôde."

Webmagazin.sk, 23. júna 2014 13:00
IMT Smile Foto: Lenka Imrichová


IMT Smile je stálicou na slovenskom hudobnom nebi, koncerty kapely patria medzi tie najpopulárnejšie na Slovensku. Svedčí o tom aj fakt, že práve táto kapela ako jediná zo slovenských vypredala bratislavskú Inchebu aj košickú Steel arénu. Teraz prichádza s novinkou.

IMT Smile, najmä jeden z jej členov, Ivan Tásler, miluje cestovanie. Prechodil mnoho krajín, medzi ktorými nechýba ani Austrália a najnovšie si do zoznamu môže pripísať Kaliforniu. Tam však iba nelenil, ale zarezával a tak kapela fanúšikom predstavuje nový singel, Cesty II. triedy.

Chystá sa aj klip


„Miesta ako Venice Beach či San Francisco ma úplne dostali. A v piesni Cesty II. triedy je trochu Ameriky aj počuť. Okrem už klasického guitalele sme v nahrávke použili aj banjo či steel guitar,“ prezradil o novej skladbe Ivan Tásler.

Text k skladbe, ktorú si môžete vypočuť na Deezeri, napísal dvorný textár kapely Vlado Krausz. Tento týždeň plánuje IMT Smile začať aj s nakrúcaním videoklipu.

Informácie poskytol Marek Kučera z Universal Music.

Komentáre