Hudba a film

Fotky zo zákulisia, ktoré zmenia váš pohľad na slávne filmy

"Kŕmenie Hannibala Lectera z Mlčania jahniat hranolkami, dôkaz z Titanicu, že drevená doska by udržala aj Jacka či neuveriteľne uveriteľné scény z Inception, aj to odhalili fotografie zo zákulisia."

Webmagazin.sk, 28. júna 2014 8:00
Nakrúcanie scén vo filme Inception Foto: news.distractify.com


Takzvané „Behind The Scenes“ patria medzi filmovými fanúšikmi medzi najobľúbenejšie súčasti produkcie. Odhaľujú totiž to, čo malo byť pred zrakmi divákov skryté a čo môže celkový dojem z filmu úplne zmeniť, respektíve môže odhalením efektov a trikov nejedného nadšenca sklamať.

Portál news.distractify.com zverejnil sériu 50 snímok zo zákulisia známych filmov, ktoré, ako tvrdí titulok príspevku, navždy zmenia váš pohľad na ne. Odhaľujú hercov v pózach, ktoré ste vo filmoch rozhodne nevideli. Niektoré sú vtipné, niektoré šokujúce, niektoré naznačia, že úžasné „reálne“ zábery sú len štúdiovým trikom.

Medzi naše top patrí záber z filmu Mlčanie jahniat, na ktorom spútaného Hannibala Lectera v podaní bravúrneho Anthonyho Hopkinsa kŕmia hranolkami či Leonardo DiCaprio a Kate Winslet ležiaci na drevenej doske, ktorá, ako môžete sami vidieť, by poľahky udržala váhu oboch tiel. Kate sa však Lea rozhodla napriek všetkému „pustiť k vode“.

Kate Winslet a Leonardo DiCaprio vo filme Titanic Foto: news.distractify.com
Milovníkov Kill Bill poteší snímka Umy Thurman a Lucy Liu (s useknutou hlavou), ktorá ich zvečňuje ako usmiate kamarátky, obdivovateľov Inception sklame štúdiové zelené plátno. Úsmev na tvári vyčaruje veselo naladený Frankenstein popíjajúci čaj či reálny pohľad na záber z Godzilly. A vedeli ste, že Voldemort and Dumbledore sa spolu radi chichotajú?

GALÉRIA: Výber „Behind The Scenes“


Komentáre