Život

Prší či mrholí? Takúto rozkošnú hádku predviedli malí škôlkari

"Dve na jedného alebo Moja mama má pravdu, aj tak by sme mohli nazvať toto video, ktoré zobrazuje rozkošnú detskú hádku. Veď, pozrite sa sami."

Webmagazin.sk, 28. septembra 2014 18:00
Youtube screenshot Foto: Youtube screenshot


Deti sú nevyčerpateľným zdrojom všetkého. Radosti, smútku, hnevu i sklamania, no najčastejšie sa pochválime tými veselšími príbehmi. Jeden taký zachytila aj kamera. Trojica detí stojí pred vážnym problémom. Prší či mrholí?

Kým chlapček je presvedčený, že vonku iba mrholí, blonďavá sebavedomá slečna ho presviedča, že za oknami možno pozorovať dážď. On svoj názor obhajuje tým, že jeho maminka vraví, že mrholí. Matka dievčatka však tvrdí, že ide o dážď. Do hádky zasahuje aj druhé dievčatko, ktoré sa „vášne“ dvojice snaží krotiť. Dokonca kamarátov vyzýva, aby sa vonku išli presvedčiť na vlastné oči.

Deti sú však neoblomné, každé má tú svoju pravdu. Dôjde dokonca k fyzickému „napadnutiu“ – dievčatko štuchne do chlapčeka, ktorý s bolesťou v hlase vysloví, že ho „štuchla do srdiečka“. Rolu starostlivej kamarátky preberá druhé dievčatko, ktoré sa uisťuje, či je chlapček v poriadku. Dokonca mu chce priniesť medík ako bolestné. Ako to dopadne? Prší či mrholí?


Komentáre