Život

Stikeez súboj: ovocie vs. zelenina

"Obľúbené figúrky Stikeez sú späť. Tentoraz na seba vzali podobu ovocia a zeleniny, získať ich môžete exkluzívne iba v Lidli."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. mája 2017 5:25
Foto: Lidl
Od 15. mája dostanete za každých 15 € hodnoty vášho nákupu v Lidli pri pokladnici jeden balíček s figúrkou Stikee. Populárne postavičky na seba tentoraz vzali podobu ovocia a zeleniny. Celá kolekcia obsahuje 24 figúrok a je iba na vás, kto zvíťazí v zdravom meraní síl.

Vášniví zberatelia si môžu balíčky so Stikeez zakúpiť za 0,49 €. Vymieňať si skúsenosti či dokonca postavičky môžete opäť aj na facebookovom profile Lidl Slovensko. Aby ste mali svojich Stikeez stále poruke, uložte si ich do zberateľského albumu v tvare debničky (2,49 €), ktorého súčasťou je spoločenská hra a tiež hracia kocka. Tím ovocia a tím zeleniny si môžete pohodlne uskladniť aj v špeciálnom vrecúšku (0,99 €).
STIKEEZ SÚBOJ: OVOCIE VS. ZELENINA Foto: Lidl

Obľúbené Stikeez sa do Lidla vracajú každý rok a vždy prinášajú kopec zábavy. V minulosti mali podobu futbalistov či zvierat z podmorského sveta. Prekvapia vás na hrnčeku s rannou kávou, pri umývaní zubov sa na vás budú usmievať nalepení na zrkadle, nájdete ich prilepených aj na televízore, palubnej doske či okne. Napätie a radosť zažijete pri otváraní balíčkov, no rozosmejú vás aj pri odlepení – ich typickým poznávacím znamením je totiž hlasité „puk“!

Ak sa chcete o Stikeez dozvedieť skutočne všetko, navštívte našu stránku www.lidl.sk/stikeez. Aj tento rok môžete do sveta populárnych postavičiek vstúpiť prostredníctvom aplikácie pre smartfóny a tablety.

Komentáre