Život

Robíme to pre fanúšikov

"Lidl je oficiálnym predajcom licencovaných produktov UEFA EURO 2016."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 27. mája 2016 5:30
Foto: Lidl
Futbalová horúčka vypukne na Slovensku už v pondelok 30. júna! V Lidli si môžete vybrať z ponuky viac ako troch desiatok výrobkov s tematikou blížiacich sa majstrovstiev Európy, samozrejme za skvelé ceny. Obchodný reťazec je totiž oficiálnym predajcom licencovaných produktov UEFA EURO 2016.

Správneho fanúšika spoznáte na prvý pohľad, jeho celý outfit hovorí jednoznačne: fandím našim! V Lidli si nakúpite všetko potrebné, do národných farieb sa oblečiete od hlavy až po päty. Šiltovky (4,99 €), tričká (5,99 €), topy (2 kusy v balení za 7,99 €), mikiny (12,99 €), bermudy (6,99 €) či šortky (5,99 €) so slovenskými symbolmi a oficiálnym logom kontinentálneho šampionátu.. To všetko a ešte oveľa viac nájdete už od pondelka vo vašom Lidli. Nezabudli sme ani na mladých fanúšikov. Pre chlapcov a dievčatá máme pripravené tričká (4,99 €), topy (2 kusy v balení za 6,99 €), mikiny (9,99 €), bermudy (5,99 €), šortky (4,99 €) a športové súpravy (6,99 €).

Na premiérové majstrovstvá Európy so slovenskou účasťou je potrebné sa zodpovedne pripraviť. V Lidli na vás čakajú aj futbalové lopty a bránky. Môžete si natrénovať svoju techniku či zorganizovať vlastný turnaj. Nevyhnutnou výbavou každého fanúšika sú aj farby na tvár, zástava a zástavky na auto. V Lidli jednoducho nájdete všetko potrebné na to, aby ste si zápasy slovenských futbalistov mohli vychutnať naplno.
Lidl je oficiálnym predajcom licencovaných produktov UEFA EURO 2016. Foto: Lidl

Komentáre