Život

Nechcete pokaziť sviatok zamilovaných? Tieto veci na Valentína nerobte

"S niektorými prejavmi lásky je lepšie počkať."

Tomáš Kušnír, 13. februára 2016 14:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Rozhodli ste sa už, čím obdaríte toho druhého na Deň sv. Valentína? Návšteva divadla alebo pozvanie na večeru patrí k veciam, ktoré vám zaručia úspech. Nič nepokazíte ani dobrou knihou alebo kvalitným vínom. Avšak viete, čo by ste robiť nemali?

Trauma z rozchodu


Ak máte dlhšiu dobu pocit, že váš vzťah nie je to, po čom túžite a ste v ňom nespokojný, mali by ste ho ukončiť. O dátume rozchodu by ale bolo dobré popremýšľať. Sviatok zamilovaných nie je tým najlepším dňom, keď vašej partnerke oznámite, že to chcete zavesiť na klinec. Počkajte preto s vašou labuťou piesňou ešte chvíľu a neurobte tomu druhému zo 14. februára Deň traumy.

Vezmeš si ma?


So žiadosťou o ruku nemusíte čakať na romantický víkend v Paríži. Na mieste nezáleží. Tento deň by však mal byť jedinečný a nemal by sa spájať s ničím iným. "Pamätáš, keď som ťa požiadal o ruku? – Áno, bolo to na Valentína, keď tak robí väčšina mužov." Takúto reakciu istotne nechcete počuť. Vaše okolie si tiež môže myslieť, že ste celý vystresovaný vbehli do klenotníctva a kúpili zásnubný prsteň, len aby ste to mali z krku. Buďte originálny a vyberte si lepší čas.

(Ne)obyčajný deň


Deň D. Určite netúžite po tom, aby ste na výročie svadby nemohli zarezervovať miesto vo vašej obľúbenej reštaurácií, pretože je obsadená. Deň sv. Valentína nie je tým najvhodnejším dátumom svadby. Nevesta sa chce vtedy cítiť jedinečná a túži po tom, aby to bol iba jej deň. Viete si predstaviť sálu plnú párov, ktoré si prejavujú svoju lásku? Mohli by pritom zabudnúť, kde sa nachádzajú.

ODPORÚČAME AJ:
V Taliansku objavili tisícky fliaš falšovaného značkového šampanského
Stres z peňazí nie je len záležitosťou výšky bankového konta
Evolúcia obyčajného pera? Možno budete prekvapení
Kórejské SUV vyrobené na Slovensku
Highlighty týždňa: Emma Watsonová sa stala lektorkou na Oxforde

Komentáre