Život

Matadorka spustila poslednú etapu predaja

"Posledná etapa predaja s nadštandardnými bytmi a exkluzívnym výhľadom začala dnes 7.6. "

OTS, 7. júna 2017 13:56
Foto: Matadorka
Bratislava 7. júna (OTS) - Zóna Matador, v časti ktorej sa už spustila výstavba rovnomenného projektu bytového domu Matadorka od developera VI Group, je v súčasnosti rýchlo sa rozvíjajúca časť Bratislavy, s veľmi dobrým napojením na dôležité dopravné uzly a občiansku vybavenosť. Neďaleko sa nachádza Sad Janka Kráľa, kúpalisko, obchodné centrá, cyklotrasy. Lokalita tak začína byť čoraz viac vyhľadávaná nielen Petržalčanmi.

Ako sa už v minulosti investor bytového domu Matadorka vyjadril, snahou projektu je vhodne doplniť existujúci urbanizmus s ohľadom na ďalší rozvoj územia, poskytnúť tak pohodlné mestské bývanie, a tiež prispieť ku kvalite prostredia, keďže projekt vyrastie na mieste dlhodobo nefunkčnej a nehodnotnej výrobnej haly.



Všetky byty v predaji.
V ponuke je 335 dvoj až trojizbových bytov vybavených v štandarde. Výmery väčšiny z nich sa pohybujú od 35 do 80 m2, v cenách už od 89 900 eur. Na najvyšších poschodiach sa budú nachádzať rozľahlejšie byty a mezonety s terasami a vyšším štandardom vybavenia. Posledná etapa predaja, práve s týmito nadštandardnými bytmi a exkluzívnym výhľadom začala dnes 7.6.
Viac na www.matadorka.com

Škôlka v objekte.
Projekt ponúka viacero priestorov služieb, ktorými prispeje ku komfortu budúcich obyvateľov.. Nezabúda ani na mladé rodiny s deťmi, ktoré budú môcť využiť služby materskej škôlky. Tá sa nachádza v prízemí objektu, je prístupná z pešej komunikácie. V jej priamej náväznosti sa v exteriéri bude nachádzať ihrisko slúžiace pre deti MŠ.



Súkromný park a multifunkčné ihriská.
Hmotová skladba objektov umožnila vytvorenie vnútrobloku, prístupného len pre obyvateľov Matadorky. Na ploche vyše 1400m2 investor vybuduje priestor na oddych i športové aktivity. V parkovej úprave vnútrobloku tak vlastníci bytov nájdu multifunkčné ihrisko, hracie prvky pre najmenšie deti, či vonkajšiu posilňovňu, susedia sa tu môžu stretávať napríklad v komunitnej záhradke s posedením.

Polyfunkčný bytový komplex Matadorka tak ako prvá vstupuje do transformujúceho sa územia bývalého priemyselného areálu a má ambíciu zmeniť charakter tejto petržalskej štvrte. Výstavba bude dokončená koncom roka 2019.

Komentáre