Život

Konečné poradie finalistov v hlasovaní verejnosti je známe

"V súťaži Nebuď otrok drog 4 bolo odovzdaných celkovo 2637 platných hlasov."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. decembra 2017 15:14
Foto: Nebuď otrok drog
Hlasovanie verejnosti rozhodlo o konečnom poradí finalistov a rozdelení výhier v súťaži Nebuď otrok drog 4. Prostredníctvom stránky www.nebudotrokdrog.sk bolo 40 finálovým prácam odovzdaných celkovo 2637 platných hlasov.

Súťažilo sa v štyroch súťažných kategóriách. Víťazom hlasovania v kategórii literárne práce žiakov II. stupňa ZŠ sa stal s celkovo 189 hlasmi Tomáš Vateha s básňou Čo je to? Medzi stredoškolákmi jednoznačne triumfovala Annamária Csóková, ktorej báseň Bez teba mráz podporilo až 245 hlasujúcich. Ceny poroty získali Adrián Lunter a Bianka Masaryková.

V kategórii výtvarných prác žiakov II. stupňa ZŠ získala najväčšiu podporu, celkovo 231 hlasov, Brigitta Molnosi s dielom Pavučina drog. V tesnom súboji stredoškolákov uspel Tomáš Paulen s prácou V zajatí drogy. Cena poroty bola udelená Paulíne Turskej a Petrovi Polanskému.

Organizátor projektu a súťaže, Tlačová agentúra Slovenskej republiky, vyžreboval tiež desať výhercov z radov autorov súťažných prác, ktoré sa nedostali do finále, ako aj troch výhercov zo všetkých hlasujúcich. Konečné poradie hlasovania verejnosti s udelenými Cenami poroty, ako i mená vyžrebovaných, nájdete na stránke www.nebudotrokdrog.sk.

Projekt je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2017.

Komentáre