Život

Highlighty týždňa: Dostane malý britský princ súrodenca?

"Internet bol celý týždeň plný princa Williama, jeho manželky Kate a ich syna Georga. Už niekoľko dní trávia na oficiálnej štátnej návšteve Nového Zélandu. Prezradil následník trónu rodinné tajomstvo?"

Veronika Rosputinská, 14. apríla 2014 6:00
Vojvodkyňa Kate so synom Georgom. Foto: TASR/AP Photo


Čo sa tento týždeň dialo za hranicami Slovenska, ale v rámci hraníc médií aj sociálnych sietí? Jednou z najsledovanejších udalostí je zahraničná cesta britského kráľovského páru princa Williama a jeho manželky Kate. So sebou vzali aj malého synčeka, pre ktorého to je premiérová oficiálna zahraničná cesta. Médiá sa predbiehali, ktoré ako prvé uverejní fotografie prominentnej rodinky.

Na Williama a Kate čakal bohatý program plný oficiálnych aj menej oficiálnych podujatí. Navštívili letecké múzeum, pretekali na plachetniciach, odhalili portrét kráľovnej Alžbety. Najviac však mediálny svet riešil tajomné vyhlásenie princa Williama počas stretnutia so Cynthiou Read, ktorá bola vládou poverená vyrobiť špeciálny šál pre prvého potomka Kate a Williama, ani nie ročného Georga. „Čoskoro možno budete musieť urobiť ešte jeden,“ citoval princa Williama britský Dailymail.

Chcel tým William povedať, že na ceste je nové princiatko? Kate sa už dávnejšie nechala počuť, že by sa jej páčilo mať deti s malým vekovým rozdielom. Po správe o možnom tehotenstve priateľky princa Harryho je to tak ďalšia správa, ktorej sa médiá pravdepodobne tak ľahko nepustia. Na Kate tak vďaka manželovým rečiam budú paparazzi striehnuť oveľa pozornejšie a nás opäť zaplavia fotografie vojvodkyne držiacej sa za bruško.

Spievajúci kňaz


Z kategórie Video týždňa dnes máme pre vás cirkevnú chuťovku – nebojte sa, nepôjde o záznam bohoslužby, ale o prekvapenie od oddávajúceho kňaza novomanželom. Ray Kelly, kňaz a zároveň spevák, spustil krásnym hlasom známy hit Hallelujah. Video sa objavilo aj na Youtube a v súčasnosti má už vyše 20 miliónov pozretí.



Súvisiace články:
Štýlová vojvodkyňa Kate pobúrila mamičky po celom svete
Každý deň v novom šate! Vojvodkyňa Kate je na Novom Zélande očarujúca
Čaká princa Harryho svadba a príprava na dieťa?

Komentáre