Život

J&T Banka hľadá riaditeľa na jeden deň

"Na kreslo riaditeľa J&T Banky si sadne študent, alebo absolvent vysokej školy, ktorý vypracuje najlepší projekt na podporu jej imidžu."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 28. marca 2014 11:30
J&T Banka hľadá riaditeľa na jeden deň Foto: J&T Banka
J&T Banka vyhlásila už tretí ročník súťaže o riaditeľskú stoličku. Tento rok sa však nebude súťažiť o najlepší životopis, ale víťazom sa stane ten, kto predstaví najzaujímavejší nápad, ktorý podporí jej imidž.

V J&T Banke aktívne spolupracujeme so študentmi prostredníctvom vysokých škôl, študentských organizácií a súťaží. Projekt „Staň sa riaditeľom na jeden deň“ je ďalšou platformou na oslovenie šikovných a kreatívnych študentov. Víťaz strávi jeden deň v našich priestoroch, vďaka čomu získa reálny pohľad do praxe a fungovania procesov banky. V neposlednom rade spozná zaujímavých ľudí a našu firemnú kultúru“, uvádza Andrej Zaťko, riaditeľ J&T Banky.

Študenti môžu prihlasovať svoje projekty na adresu sef@jtbanka.sk, a to až do 18. apríla 2014. O najlepšom z nich rozhodne odborná porota pozostávajúca z členov vedenia J&T Banky, marketingu, komunikácie a personálneho odboru.

Nezáleží na tom, aký spôsob, resp. formu si študenti zvolia. Z hľadiska obsahového môže ísť o projekty v rámci marketingu, komunikácie, umenia, vzdelávania, CSR a pod. Prihliadať budeme na ich možnú realizovateľnosť v praxi. Veríme, že oslovíme široké spektrum študentov, ktorí nás prekvapia svojimi nápadmi“, uzatvára Ivette Lešundáková, riaditeľka personálneho odboru.

Projekt „Staň sa riaditeľom na jeden deň“ organizuje J&T Banka v spolupráci so študentskou organizáciou AIESEC. Víťaz súťaže bude vyhlásený na Národných dňoch kariéry dňa 24. apríla 2014.

Komentáre