Život

Jesenné svadobné inšpirácie, ktoré vás očaria

"Dni, kedy sa teplé slnko pohrávalo s našimi zmyslami sú nadobro preč a musíme to niekoľko mesiacov vydržať aj v zachmúrenom a niekedy nepríjemnejšom počasí. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. novembra 2017 11:52
Ilustračná snímka Foto: TASR/Henrich Mišovič
Ak ste sa ale aj napriek tomu rozhodli spečatiť svoj sľub v tomto možno trochu ostrejšom vzduchu a zlatým odtieňom magickej jesene, nechajte sa inšpirovať týmto článkom

Kvety
Kvietky, kvietky, lesné dietky.“ Bez nich by sa asi žiadna svadba nezaobišla, no keďže je toto obdobie naozaj náročnejšie na okolité podmienky, niektoré druhy nemusia byť dostupné.
Teplé farby ako červené, zlaté, pomarančové a žlté zmiešané s jemnými bielymi ružami môžu byť tiež jedným zo spôsobov, ako začleniť jesennú tému do vášho svadobného dňa. Nakoniec budú predmetom najväčšieho záujmu aj tak len krásne svadobné obrúčky, ktoré ste spolu s kvetmi vyberali vopred.

Svadobné topánky
Každá nevesta chce mať jedinečnú svadobnú obuv. Jeden obľúbený pár elegantných dámskych lodičiek, ktorý vyhovuje vášmu štýlu, osobnosti a svadobnej téme.

Ak hľadáte jesenný vzhľad vašej obuvi, je toľko krásnych farieb, ktoré sú dokonalým synonymom na toto obdobie, a pritom nebudú pôsobiť príliš extravagantne. Dokonalý odtieň slonoviny bude zodpovedať vašim požiadavkám najlepšie a zároveň sa vám podarí jesennú tematiku zapracovať aj do vášho oblečenia.

Koláče
Aj táto súčasť svadobného dňa môže do jesennej témy zapadnúť veľmi rýchlo. S množstvom živých kvetov a lahodných sezónnych chutí, budú aj jesenné svadobné koláče krásne a chutné. Ak chcete zaujať sezónnym detailom s nadčasovým štýlom, je najlepšie vybrať jeden alebo dva špecifické akcenty. Vyskúšajte bobule, kvety a lístie. Príprava lahodných pokrmov v kvalitných titánových hrncoch v kombinácii s takýmito koláčmi, bude na svadobnej hostine dotvárať naozaj príjemnú atmosféru.

Komentáre