Život

Informácie o spoločnosti Lidl nájdete už aj na LinkedIn

"Obchodný reťazec bude so záujemcami o pracovné pozície aktívne komunikovať aj prostredníctvom najväčšej sociálnej siete profesionálov na svete."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 2. septembra 2015 8:37
Foto: Lidl Slovenská republika
Záujemcovia o prácu v spoločnosti Lidl Slovenská republika, v.o.s. nájdu od septembra všetko potrebné už aj na najväčšej kariérnej sociálnej sieti na svete – LinkedIn. Obchodný reťazec bude na tomto portáli uverejňovať zaujímavé informácie o Lidli, vybrané aktuálne dostupné pracovné pozície či napríklad tipy pre uchádzačov o prácu. Samozrejmosťou bude aktívna a priama komunikácia. Profil spoločnosti Lidl nájdete na adrese: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-.

Lidl je dynamicky sa rozvíjajúca progresívna spoločnosť a zároveň významný zamestnávateľ. Naše tímy neustále rozširujeme a dopĺňame o vhodných zamestnancov,“ povedal Tomáš Bezák, PR manažér spoločnosti Lidl, a dodal: „Lidl je ideálnym miestom pre motivovaných a schopných ľudí. Sme presvedčení, že zamestnancom dokážeme poskytnúť zaujímavé pracovné podmienky, možnosť kariérneho rastu a ďalšie benefity. Preto sme sa rozhodli pre novú formu komunikácie a prezentácie našej spoločnosti z pohľadu zamestnávateľa. Aj takýmto spôsobom chceme osloviť kvalitných ľudí, ktorí by boli pre Lidl prínosom, ako aj Lidl pre nich.

LinkedIn je najväčšia kariérna sociálna sieť, ktorá od roku 2003 poskytuje záujemcom priamy kontakt s potencionálnymi zamestnávateľmi a tým im umožňuje prepojenie s pracovným trhom. Tento portál momentálne funguje v 24 jazykových mutáciách a má viac ako 380 miliónov registrovaných používateľov po celom svete, na Slovensku je ich viac ako 300 000.

Spoločnosť Lidl Slovenská republika, v.o.s. patrí medzi stabilných zamestnávateľov. Vo svojich 123 predajniach, dvoch logistických centrách a centrále zamestnáva viac ako 3600 ľudí. Reťazcu sa dlhodobo darí vytvárať nové pracovné miesta, pričom mnohé z nich vznikajú nezávisle od expanzie. V horizonte najbližších troch až piatich rokov očakáva obchodný reťazec investície na úrovni 200 miliónov eur, v tomto období prekročí počet zamestnancov hranicu 4000.

V rámci stratégie podpory vzdelávacieho procesu kandidátov má Lidl pre vysokoškolských študentov a čerstvých absolventov pripravené programy „Stážista“ a „Trainee“. Ich cieľom je zapojiť študentov a absolventov vysokých škôl do fungovania medzinárodnej spoločnosti. Obchodný reťazec tiež aktívne spolupracuje s najväčšou medzinárodnou študentmi riadenou organizáciou na svete – AIESEC. Lidl dokonca získal ocenenie „Najlepší partner roka 2015 AIESEC Bratislava“. Lidl sa tiež podieľa na vzdelávaní žiakov Strednej odbornej školy obchodu a služieb Samuela Jurkoviča v Bratislave. Obchodný reťazec sa angažuje tak na teoretickej ako i praktickej príprave študentov, ktorým poskytuje motivačné štipendiá a výhľadovo aj možnosť zamestnania vo svojich predajniach. Ďalšie informácie o pracovných príležitostiach nájdete na internetovej stránke kariera.lidl.sk.
Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na sociálnych sieťach.

Facebook: https://www.facebook.com/lidlslovensko
Instagram: https://instagram.com/lidlsk/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5oGq-pQRauK3TFdDa0ZPAQ
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-

Komentáre