Život

Hlasovanie je v plnom prúde, pozor na neplatné hlasy

"Hlasovanie v súťaži Nebuď otrok drog 4 sa skončí dňa 10. 12. 2017 o 20:00 hod. Dosiaľ bolo odovzdaných takmer 1800 platných hlasov a značný počet neplatných hlasov."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 30. novembra 2017 17:20
Foto: Nebuď otrok drog
Už niekoľko dní má verejnosť možnosť hlasovať za finálové práce v súťaži Nebuď otrok drog 4 a spoločne tak určiť poradie finalistov. Do tejto chvíle bolo na stránke www.nebudotrokdrog.sk odovzdaných takmer 1800 platných hlasov.

Súťaží sa v štyroch súťažných kategóriách. Hlasujúci môže odovzdať svoj hlas len raz jednej súťažnej práci v každej kategórii. Organizátor projektu a súťaže, Tlačová agentúra Slovenskej republiky, vyžrebuje zo všetkých hlasujúcich troch výhercov nákupných poukážok. Hlasovanie sa skončí dňa 10. 12. 2017 o 20:00 hod. Výsledky hlasovania budú zverejnené 11. 12. 2017 spolu s menami vyžrebovaných výhercov z radov hlasujúcich i autorov súťažných prác, ktoré sa nedostali do finále.

Dôležité upozornenie: V doterajšom priebehu hlasovania evidujeme značný počet neplatných hlasov, teda takých, kde osoba zahlasovala za príslušnú prácu, uviedla svoje meno a e-mailovú adresu, ale následne nepotvrdila svoj hlas prostredníctvom linku, doručeného na zadaný e-mail. Platnosť potvrdzovacieho odkazu je obmedzená na 24 hodín, preto ak ste hlasovali a nepotvrdili svoj hlas, je nevyhnutné zopakovať hlasovanie a zavŕšiť ho kliknutím na potvrdzovací link. Až vtedy bude hlas úspešne započítaný.

Počet hlasov udelených jednotlivým súťažným prácam bude zverejnený až pri záverečnom vyhodnotení súťaže. Dôvodom je zabezpečenie korektnosti hlasovania a udržanie napätia do poslednej chvíle. Organizátor súťaže si opätovne vyzýva všetkých zúčastnených, aby k záverečnej fáze súťaže pristúpil férovo a dodržiavali pravidlá hlasovania, uvedené v štatúte súťaže a v skrátenej podobe v hlasovacom formulári.

Všetky informácie o súťaži sú dostupné na www.nebudotrokdrog.sk

Projekt je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2017.

Komentáre