Život

Highlighty týždňa: Zverejnili rebríček najsexi politikov

"Minulý týždeň priniesol veľa zaujímavých informácií. Vybrali sme pre vás tie najzaujímavejšie."

Tomáš Kušnír, 3. augusta 2015 11:00
Bobbi Kristina Brownová. Foto: TASR/AP
Bobbi Kristina Brownová, jediné dieťa zosnulej americkej speváčky Whitney Houstonovej, zomrela 26. júla vo veku 22 rokov - približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu pri incidente vo svojom dome na predmestí Atlanty. Jej matku, popovú hviezdu Whitney Houstonovú, našli 11. februára 2012 v kalifornskom Beverly Hills, podobne v bezvedomí, v hotelovej vani a neskôr ju vyhlásili za mŕtvu.

V rebríčku najsexi politikov je Merkelová, Fico, paradoxne aj pápež


Najpríťažlivejším politikom na svete je kráľ z ázijského Bhutánu Jigme Khesar Namgyel Wangchuck. Druhé miesto obsadil mexický prezident Enrique Peña Nieto, tretí v poradí je španielsky kráľ Filip VI. Za najkrajšiu ženu považuje portál argentínsku prezidentku Cristinu Fernández de Kirchner. V rebríčku sa umiestnil aj jeden slovenský politik, premiér Robert Fico, na 141. mieste. Slovenský premiér o 29 miest predbehol českého prezidenta Miloša Zemana.

Federálny úrad vyšetruje zabitie obľúbeného leva Cecila v Zimbabwe


Lev Cecil. Foto: TASR/AP
Americký úrad na ochranu divo žijúcej zveri (FWS) začal vyšetrovať prípad zabitia leva Cecila, milovaného obyvateľmi v Zimbabwe, keď sa americký zubár Walter James Palmer priznal, že šelmu ulovil. Zabitie leva Cecila, ktorý bol populárny u miestnych obyvateľov aj turistov, vyvolalo hnev ľudí po celom svete. Zubár z amerického štátu Minnesota sa musel začať skrývať, pretože ho bombardovali odsudzujúcimi odkazmi na internete, aj v jeho ordinácii.

ODPORÚČAME AJ:
Najslávnejšieho kúzelníka Harryho Pottera vyčarovala J. Rowlingová
Nemôžete sa zbaviť pneumatiky okolo pása? To preto, že ste žena
Narcisti potrebujú na svoju dokonalosť potvrdenie
Buďte nenápadní: Toto sú kódované výrazy pre sex

Komentáre