Život

Highlighty týždňa: Zlaté glóbusy ovládol film Bohemian Rhapsody

"Film Toman bude mať premiéru v Spojených štátoch. Britney Spearsová ohlásila pracovnú prestávku. Na Pohode vystúpi zakladateľ Oasis. Pozrite si video z prvého trojkráľového sprievodu v Bratislave. "

TASR/Webmagazin.sk, 7. januára 2019 9:00
Herec Rami Malek získal Zlatý glóbus za svoj výkon vo filme Bohemian Rhapsody. Foto: TASR/AP
Životopisný film Bohemian Rhapsody o frontmanovi skupiny Queen Freddiem Mercurym sa postaral na 76. ročníku odovzdávania Zlatých glóbusov o veľké prekvapenie, keď získal ceny v dvoch prestížnych kategóriách - najlepšia dráma a najlepší herec v dráme, ktorým sa stal Rami Malek.

Snímka Bohemian Rhapsody mala silných konkurentov v podobe filmov Čierny panter, BlacKkKlansman, If Beale Street Could Talk a Zrodila sa hviezda. Rami Malek zasa ukázal chrbát hviezdam ako Bradley Cooper, Willem Dafoe, Lucas Hedges a John David Washington.

Cenu v ďalšej ostro sledovanej kategórii herečka v dráme získala tiež prekvapujúco už 71-ročná Glenn Closeová za úlohu v koprodukčnej snímke The Wife o žene, ktorá sa chce dostať z tieňa svojho manžela.

Kompletný zoznam ocenených nájdete na Teraz.sk.



Liam Gallagher na Pohode

Na Pohode 2019, v dňoch 11. až 13. júla, zaznie aj jeden z najznámejších hlasov v histórii. Do Trenčína príde Liam Gallagher. Zakladateľ a spevák legendárnych Oasis či kapely Beady Eye sa po niekoľkoročnej odmlke vrátil minulý rok s výborným sólovým albumom As You Were. Ten sa stal okamžite jednotkou britskej hitparády, pričom v prvom týždni predal viac nosičov ako všetky ostatné albumy v TOP dvadsiatke spomínaného rebríčka dokopy.


Toman v USA

Česko-slovenská snímka Toman od režiséra Ondřeja Trojana uvedú v USA na festivaloch v New Yorku a Palm Springs od 9. do 12. januára.

"Festivalové projekcie nám majú poslúžiť ako príprava pre širšiu kinodistribúciu Tomana v USA, Mexiku a Kanade. Oba festivaly navštevujú novinári z významných filmových magazínov. Pre nás budú zásadné prvé recenzie a debaty s divákmi, čo je ideálna spätná väzba. Stratégiu ako osloviť americké publikum pripravujeme s Neilom Friedmanom zo spoločnosti Menemsha Films, ktorý s nami spolupracoval na našich filmoch nominovaných na Oscara Musíme si pomáhať a Želary. Verím, že nám oba festivaly pomôžu ako odrazový mostík aj pre zahraničnú distribúciu a šnúru ďalších medzinárodných festivalov," vysvetlil režisér a producent Ondřej Trojan.



Prestávka Britney Spears


Americká popová speváčka Britney Spearsová ohlásila "neurčitú pracovnú prestávku", ktorú hodlá stráviť so svojou rodinou, najmä so svojím otcom, ktorý podľa jej slov nedávno "takmer zomrel".

Speváčka zruší aj svoj zmluvný angažmán v Las Vegas, ktorý sa mal začať vo februári, aby mohla pomáhať svojmu otcovi Jamiemu zotaviť sa. Spearsová priznala, že ju odklad vystúpení veľmi mrzí, ale rodina je pre ňu "na prvom mieste".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),



BEZ KOMENTÁRA: Prvý trojkráľový sprievod v uliciach Bratislavy

Komentáre