Život

Highlighty týždňa: Nový najsexi muž planéty nemá rád pozornosť

"Skvelé koncerty na Slovensku, rekordná dražba Da Vinciho obrazu i veľká svadba tenisovej hviezdy."

TASR/Webmagazin.sk, 20. novembra 2017 8:00
Spevák Blake Shelton bol magazínom People vyhlásený za najsexi muža planéty. Foto: TASR/AP
Za najsexi žijúceho muža planéty vyhlásil časopis People speváka, skladateľa a pesničkára Blakea Sheltona. O tom, aby ocenenie prijal, ho musela presvedčiť jeho súčasná priateľka, ska-rocková speváčka a príležitostná herečka Gwen Stefani. Shelton je totiž nerád stredobodom pozornosti.

Hudobník napokon presviedčaniu partnerky podľahol a so slovami, že veď on je aj tak celý život "škaredý", zasadol na celý rok na pomyselný trón najkrajšieho muža planéty.




Andrea Bocelli v Bratislave


Najslávnejší taliansky spevák súčasnosti Andrea Bocelli opäť zavítal do Bratislavy. Sprevádzal ho Český národný symfonický orchester z Prahy. Tenorista si pripravil prehliadku majstrovských diel svetovej opery a tiež veľké talianske piesne a romance.

Na koncert si pozval aj hostí, vystúpili s ním toskánska diva Illaria Della Bidia, sopranistka kubánskeho pôvodu Maria Aleida a gitarové duo Carisma, ktoré tvoria Magdalena Kaltcheva a Carlo Corrieri.



Svadba Sereny Williamsovej


Americká tenistka Serena Williamsová sa vo štvrtok v New Orleans vydala za milionára Alexisa Ohaniana. Svadbu, ktorej rozpočet bol milión dolárov, sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia.

Pár si svoje áno povedal v Centre súčasného umenia, ktorý má rozlohu 929 metrov štvorcových, pričom kvôli ich súkromiu zostala uzavretá celá ulica. Všetkých 250 hostí muselo pred obradom odovzdať fotoaparáty, kamery a mobilné telefóny, pretože 23-násobná grandslamová šampiónka prisľúbila exkluzivitu na fotografie magazínu Vogue. Z hostiny si odniesli všetci originálny darček – jednu zo zlatých napodobenín Williamsovej grandslamových trofejí.




Rekordný Da Vinci


Za rekordných 450,3 milióna dolárov (približne 382 miliónov eur) vydražili v New Yorku obraz Salvator mundi (Spasiteľ sveta) od talianskeho renesančného majstra Leonarda da Vinciho (1452-1519).

Salvator mundi - maľba s vyobrazením Krista - je jediným z menej než 20 da Vinciho známych obrazov, ktorý je v súkromných rukách. Predal sa v aukčnej sieni Christie's, ktorá meno nového majiteľa bezprostredne nezverejnila.




Divoký Kabát


Českí rockeri z skupiny Kabát to roztočili pred publikom Zimného štadióna Ondreja Nepelu v Bratislave. Po košickej Steel Aréne bol koncert ich druhou slovenskou zastávkou na ich Turné 2017. Počas dvoch hodín ponúkli málo vídaný hudobný aj vizuálny zážitok.

Fanúšikov očarilo mohutné kruhov pódium aj nesmrteľné hity i novinky v podaní Pepa Vojteka s kapelou. Viacerí si po koncerte povedali, že vstupenky na sedenie im boli zbytočné. Atmosféra ich dvihla zo sedadiel už od prvej skladby.



ODPORÚČAME TIEŽ:
Milujete emotikony? Tieto štyri emoji posielajte naozaj opatrne
UNIKÁTNY VLAKOVÝ VIDEOPROJEKT: Zo Štrby ZUBAČKOU na Štrbské Pleso
Objav v Ducovom: Turisti považovali lebku z hrobu za kameň na chodníku
Rakovina hrubého čreva postihuje starých i mladých. Ako sa jej vyhnúť?

Komentáre