Život

Top 15 fotografií cvaknutých len sekundu pred katastrofou

"Klzká cesta, precenenie vlastných schopností, hlúpy nápad či jednoducho náhoda, k nešťastiu veľa netreba. Ako to vyzerá len sekundu pred katastrofou môžete vidieť na týchto 15 fotografiách."

Veronika Rosputinská, 13. novembra 2013 6:00
K nešťastiu niekedy stačí málo. Foto: Reditt.com


Život je plný nevyspytateľných okamihov a niekedy ku katastrofe stačí naozaj málo. Niektoré dopadnú šťastnejšie, iné s vážnymi následkami a na niektorých sa po rokoch s chuťou zasmejeme. To sú väčšinou tie, o ktorých si vravíme, škoda, že som vtedy po ruke nemal fotoaparát.



Čo sa však stane, ak ten fotoaparát po ruke niekto má? Vzniknú jedinečné fotografie, ktoré nám na tvári vyčarujú úsmev alebo nám z nich naskočia zimomriavky po celom tele. Sériu fotografií zachytávajúcich posledné okamihy pred katastrofou uverejnil portál Viralnova.com, odkiaľ sme pre vás vybrali našich top 15.

A prvú cenu vyhráva


Vybrať jednoznačného víťaza nám dalo poriadne zabrať. Našli sa vtipné momentky pred nepríjemným pádom, nešťastné pokĺznutie sa s tortou v rukách a niečo do seba majú aj úžasne zachytené detaily vylievajúcej sa vody.

K nešťastiu niekedy stačí málo. Foto: Reditt.com
Naším „top one“ sa v ťažkej konkurencii napokon stal tento cyklista. Oceňujeme jeho odvahu a najmä celkovú atmosféru obrázka. Ktorá fotografia to vyhrala u vás?

Komentáre