Život

Dokonalá ochrana fasády vášho domu

"Omietanie vonkajších stien sa nazýva vykresľovanie a zahŕňa aplikáciu pomerne tenkej vrstvy cementu, piesku a vápennej zmesi."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. novembra 2017 12:02
Foto: TASR
Hoci sa tieto typy vonkajších povrchových úprav obyčajne používajú pri výstavbe nových domov, môžu nastať časy, kedy je potrebné vykonať samotné úpravy alebo odstrániť staršiu omietku a opäť ju vykresliť nanovo.

Zabráňte znehodnocovaniu vašej stavby
Nie je to síce jednoduchá cesta, no so špeciálnymi materiálmi a hmotami je to v súčasnej dobe ľahšie. My však poznáme ešte lepší spôsob. Je to špeciálna ochrana proti vtákom, ktorá zabráni znehodnocovaniu vašej stavby trusom a inými zásahmi zo strany okrídlených živočíchov. Ich krásu a pohodlie tým nechce samozrejme nikto narušiť, no veľmi dobre všetci vieme, aké náročné je trvalo udržiavať domov a jeho bezchybný vzhľad.

Tento druh ochrany sa inštaluje veľmi jednoducho a môžete si ho aplikovať na ktorékoľvek miesto na dome a streche. Dosť bolo nevzhľadným igelitovým vreckám, ktoré ste umiestňovali nad svoje okno, vyskúšajte to s hrotmi, ktoré v zahraničí fungujú už niekoľko rokov. Navyše si ochránite tým aj pokládku novej zámkovej dlažby, pretože lastovičky si nebudú mať kde postaviť svoje hniezda, z ktorých by na takýto obklad padal trus.

Domov s neviditeľnou ochranou
Stavba rodinného domu je náročnou záležitosťou, ktorú asi nebudete chcieť opakovať každý jeden rok, preto by ste si mali svoje nové omietky, ktoré niečo stoja, chrániť oveľa lepšie. Tieto hroty sú navyše vyrábané tak, aby bránili vtákom navštíviť váš domov bez toho, aby ste ich museli drasticky a nehumánne odlákať. Aj svoj interiér si zariaďujete dokonalými doplnkami v podobe nádherných krištáľových karáf a inej dekorácie. Aby bol takým miestom aj exteriér vášho domu, neváhajte si zaobstarať hroty.

Komentáre