Život

Desať vecí, ktorými zaručene skazíte Valentína

"Prežili ste niekedy hrozného Valentína? Ak nechcete, aby sa to opakovalo, toto rozhodne nerobte."

Zuzana Onufer, 8. februára 2015 9:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Valentín sa blíži a ak sa chcete vyhnúť sklamaniu alebo rovno plaču vašej lásky, vopred si premyslite, čím by ste ju potešili. Ponúkame niekoľko rizikových nápadov, ktoré dokážu sladkému Valentínu dodať nepríjemnú horkú pachuť, ktorá pretrvá ešte niekoľko dní potom.

1. Preboha, to je už dnes?


Nič zabije valentínsky deň viac, ak naňho proste zabudnete. Ráno 14. februára sa prebudíte a vaša polovička má už pre vás pripravených kopec romantických darčekov a pre vás práve začínajú sekundy hrôzy, ako sa z toho dostať. Najlepším spôsobom, ako to ešte zachrániť je povedať, že ste zarezervovali romantickú večeru v krásnom podniku. No a potom môžete zúfalo volať do každej reštaurácie a zháňať voľný stôl.

2. Zlá veľkosť


Chceli by ste vašej partnerke kúpiť krásne šaty alebo sexy spodnú bielizeň, ale neviete presne jej veľkosť? Nerobte to. Scénku, ako sa snaží narvať svoje telo do šiat, ktoré sú jej o dve čísla menšie by ste asi nechceli zažiť. Rovnako sa asi nebude cítiť príťažlivá, ak jej kúpite pre zmenu o dve čísla väčšiu podprsenku.
Ilustračné foto Foto: TASR - Henrich Mišovič

3. „Roztomilé plyšáky“


Ak vaša priateľka nemá 15, takmer určite sa nepoteší plyšovému medvedíkovi so srdiečkom. Je to trápne a patrí to do repertoáru nevinných školských lások, ale určite to nie je vhodné pre dospelé ženy, ktoré očakávajú zrelšie nápady.
Ilustračné foto Foto: TASR - Henrich Mišovič

4. Faux pas rôzneho druhu


Partner povie svojej láske: "Chcel som ti pôvodne kúpiť čokoládu, ale keďže si na diéte...." A je po romantike. Nikdy nie je dobrý nápad spomenúť nejaký darček a potom to vziať späť. Navyše, ak tým zároveň urazíte vašu plnoštíhlu partnerku je to o to horšie.

5. Poukážky nie sú romantické


Tak ako nie sú romantické hrnce alebo iné potreby do domácnosti, romantické nie sú ani nákupné poukážky do obchodu s oblečením alebo kozmetikou. Takýto darček si môžu dať medzi sebou kamarátky, ale na Valentína očakáva žena viac invencie a romantiky.

6. Zápach z úst


Aj ten najromantickejší deň, ktorý ste si pre svoju lásku pripravili, môžete úplne zničiť tým, ak ste si predtým dali cesnakovú polievku alebo rybu. Ak nemáte možnosť vyčistiť si zuby, dajte si žuvačku alebo použite ústny sprej. Len tak môže byť valentínsky bozk naozaj nezabudnuteľný v pozitívnom zmysle slova.

7. Tetovanie z lásky


Príde vám tetovanie „Milujem ťa Mirka“ na svoj biceps ako najromantickejší prejav vašej lásky? Takéto veľké gestá sa zvyčajne nestretávajú s úspechom. Partnerka napríklad môže byť principiálne proti tetovaniu a teda vaše bolestivé úsilie bolo zbytočné. Navyše, ak sa rozídete, nebude meno bývalky vyryté na ruke asi veľmi komfortné.

8. Zlý výber filmu


Akčný thriller s Arnoldom Schwarzeneggrom, invázia mimozemšťanov, katastrofický film alebo stupídna komédia, ktorá je smiešna len vám. Týmto určite nezabodujete. Film, ktorý vyberiete by mal byť romantický, miestami vtipný, ale aj dojímavý. Žiadna veľká psychologická dráma, ale ľahký príjemný film, ktorý odštartuje romantický večer.
Ilustračné foto Foto: TASR - Henrich Mišovič

9. Zľavové kupóny


Ak chcete, aby sa vaša partnerka cítila príjemne a luxusne, určite ju nepozvite na večeru zakúpenú cez zľavový kupón. Romantiku zabijete aj tým, že počítate drobné, či vám ešte vyjde aj na dezert alebo už nie. Na Valentína musíte byť grant a splniť vašej milovanej všetky priania.

10. Prázdne slová namiesto skutkov


Na Valentína je najdôležitejšie, ak trávite tento deň čo najviac spolu a robíte veci, ktoré vás robia šťastnými. Najhoršie je, ak vo valentínske ráno zahrniete svoju milú komplimentmi, ako ju veľmi ľúbite, že je láska vášho života, dáte jej bonboniéru a zvyšok dňa strávite so svojimi kamarátmi na futbale alebo v krčme. Nečudujte sa potom, že partnerku večer nájdete uplakanú a váš darček ostentatívne vytŕčajúci z odpadkového koša.
Zdroj: mirror.co.uk


ODPORÚČAME AJ
Zvládnite pracovný pohovor bez stresu. Poradíme vám ako
LIKE DŇA: Ako by to vyzeralo, keby si ľudia a zvieratá vymenili role?
Ako zaručene odplašiť muža
Obrúčky tradične nosíme na prstenníku ľavej ruky. Dôvod vás prekvapí
Červená je farbou tejto sezóny. Doplňte si šatník

Komentáre