Život

Darujte si exkluzívne Vianoce!

"Užite si sviatky plné rodinnej pohody a luxusu! S výrobkami značky Deluxe z predajní Lidl sa Vám podarí vyčarovať tú pravú sviatočnú atmosféru."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 26. novembra 2013 7:00
Foto: LIDL
A aby toho nebolo málo, pripravili sme si pre Vás súťaž o stovky skvelých cien! Za každý nákup v Lidli za aspoň 15 eur v termíne od 25. novembra do 15. decembra hráte o tri automobily BMW 1.

Po stopách delikátnych chutí sa môžete vydať každý týždeň až do Vianoc, pretože Lidl prináša na Váš stôl vskutku výnimočné pochúťky. Od pondelka 25. novembra každý týždeň až do 24. decembra nájdete v predajniach Lidl výber najlepších produktov pod značkou Deluxe. Ich spoločným menovateľom je prvotriedna kvalita, vynikajúca chuť, pestrá ponuka, atraktívne balenia a samozrejme skvelá cena. Užite si Vianoce plné neodolateľných chutí a výnimočných zážitkov. Vychutnajte si lahodné paštéty, rôzne druhy mäkkých a tvrdých syrov, špeciality ako plátky údených kačacích pŕs alebo španielskej salámy či prísady na varenie v podobe exkluzívnych korenín a omáčok. Na svoje si prídu milovníci rybacích jedál, ktorí v ponuke nájdu krevety aj údeného lososa. Nezabudlo sa ani na obľúbené cukrovinky. V širokej palete výrobkov nájdete muffiny, tradičné i netradičné dezerty, pralinky, oriešky, torty, vianočné koláčiky a množstvo iných dobrôt. Ponuka sa mení každý týždeň, takže sa poponáhľajte a urobte si zásoby na sviatočný stôl.
Foto: LIDL

Za každý nákup v Lidli v hodnote aspoň 15 eur v termíne od 25. novembra do 15. decembra 2013 navyše dostanete priamo pri pokladni kartičku so súťažným Deluxe kódom. Zadajte tento kód na www.deluxe.lidl.sk/kod a získajte jednu z okamžitých skvelých výhier, automaticky budete zapojení do záverečného zlosovania o 3 x BMW 1. V jednotlivých týždňoch sa postupne bude hrať o 50 espresso plnoautomatov na kávu Siemens, 50 kuchynských robotov Bosch a 50 chladničiek s mrazničkou Siemens. Počas trvania súťaže navyše rozdáme 500 voucherov na nákup v Lidl v hodnote 50 eur.

Komentáre