Život

Ako sa ovláda a funguje najlacnejšia kancelária?

"V prvom rade by ste mali začať podnikať a potom premýšľať nad priestormi pre svoj biznis. Tiež je dôležité myslieť na samotnú výrobu, teda pokiaľ bude predmetom vašej podnikateľskej činnosti. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 12. júla 2017 16:00
Ilustračná snímka Foto: TASR/AP
Až keď sa vám podarí zložiť všetok potrebný kapitál a základné imanie, môžete začať zariaďovať vaše firemné centrum.

Príliš nekombinujte
Pri klasickej kancelárií si môžete vyberať vhodný nábytok, špeciálne aplikovanie posuvných systémov do pracovne, za ktoré sa skryje v prípade potreby menší chaos či neporiadok. Tiež je nutné vybavenie počítačom s internetom a mobilnou sieťou. Toto všetko je klasikou, ktorá však niečo stojí. Potrebujete zabezpečiť pravidelnú údržbu, hradiť prevádzkové náklady a niekedy platiť aj zamestnancov, ktorí budú v nej pracovať s administratívou.

Bez adresy to jednoducho nepôjde
To platí v prípade, že by ste sa rozhodli podnikať z domu a nevyužívať priestory žiadnej kancelárie a riadiť všetko z pohodlie domova, ktoré vám skrášľuje obraz od známeho umelca. Zo zákona však musí mať vaša riadne založená spoločnosť konkrétne sídlo s adresou a označením. Pokiaľ nechcete prísť o svoje súkromie a nevyužívať vlastnú adresu na uzatváranie obchodov a komunikáciu so zákazníkmi, mali by ste využiť online priestor.

Vaša prítomnosť nie je nutná
Ak sa na to všetko pozrieme do detailu, zistíme, že dnes ku riadeniu spoločnosti a dôležitých vecí potrebujeme dve základné veci, ktoré má takmer každé malé dieťa. Je to mobilný telefón a internetové pripojenie s počítačom. To všetko vám postačí ku zriadeniu novodobej kancelárie, ktorá bude zároveň sídlom spoločnosti. Všetko bude v súlade so zákonom a vám sa podarí ušetriť aj nemalé množstvo mesačných nákladov. Získate lukratívnu adresu a kanceláriu, za ktorú mesačne nezaplatíte viac ako 26 € za mesiac.

Komentáre