Život

4 náznaky, že ste sa stretli s tou správnou osobou

"Asi vám nemusíme pripomínať, že na svete žije celkovo 7,5 miliardy ľudí. Obrovské množstvo pováh a charakterových vlastností, s ktorými si musíme porozumieť."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 7. júna 2018 15:56
Ilustračná snímka Foto: TASR/AP
Ťažko je ale na uverenie fakt, že medzi týmto množstvom niekde na vás čaká spriaznená duša, s ktorou prežijete zvyšok svojho života. A predsa! Existuje a určite čaká aj na vás! Možno je dokonca práve vedľa vás, a ak o tom ešte stále nie ste presvedčení, môžeme vám prezradiť, podľa akých znakov to zistíte.

1. Od samého začiatku vzťahu vám partnerova prítomnosť dáva pocit pokoja a pohodlia
Je jedno, kde ste sa prvý krát stretli. Mohla to byť online erotická zoznamka, spôsobov na kontaktovanie je niekoľko a záleží len na vás, ktorý viac preferujete. Podstatné je, že ste pritom pocítili blízkosť, ktorá vám dáva pokoj. Namiesto motýľov v žalúdku, budete pozorovať niečo iné, ako keby vaša duša v tej druhej osobe našla svoju chýbajúcu časť.

2. Možno ste veľmi odlišní, ale súčasne sa vyrovnávate
Uvedomíte si, že váš partner je pre vás „ druhou polovicou“. Odlišnosť je veľké plus a umožňuje vám sa vzájomne vo vzťahu vyvažovať, rásť a rozvíjať. Samozrejme, že to môže byť väčší problém pri výbere nového nábytku do spálne, ale to je pre spolunažívanie ten najmenší detail, na ktorom sa nakoniec aj tak dohodnete.

3. Túto osobu ste videli v ťažkých obdobiach svojho života a stále ju milujete
Najlepší priateľ je ten, ktorý s vami zostane aj vtedy, ak ste spadli na úplné dno. Platí to aj vo vzťahu medzi dvoma partnermi, kde je to silnejšie vďaka láske a spoločným citom. Často si to ale človek uvedomuje až po niekoľkých rokoch, kedy je možno aj neskoro. Túžite po zväčšení penisu, pretože aktuálna veľkosť vás doslova deptá? Aj toto pre vás ťažké obdobie nepodceňujte a riešte ho spolu. Je to znak, že sa milujete.

4. Partnerovu bolesť cítite ako svoju vlastnú
Ak si uvedomíte, že sa napríklad bojíte o členov rodiny partnera, a pritom ste ich ani nevideli, určite sú to silné pocity, ktoré značia o vašom veľkom a spoločnom pute. Rovnako to môže byť aj pri osobných zdravotných problémoch. Treba si to len niekedy viac všímať.

Komentáre