Zdravie

S inkontinenciou dokážete žiť plnohodnotne

"Inkontinencia, únik moču, alebo slabý mechúr – všetky tieto označenia poukazujú na ochorenie, ktoré je pre množstvo ľudí ešte stále tabu."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 12. septembra 2014 5:27
Foto: Bella
Príčinou tejto poruchy je znefunkčnenie močových ciest, ktorých úlohou je zadržať moč a ovládať jeho vyprázdňovanie. V prípade diagnostikovania inkontinencie je možné ju liečiť medikamentózne alebo pomocou praktických pomôcok. Medzi také patria napríklad produkty z rady Seni, ktoré uľahčia život každému, kto podobnou poruchou trpí.

Pod značkou Seni sa ukrýva široká ponuka kvalitných absorpčných výrobkov -plienkových nohavičiek, anatomicky tvarovaných plienok, urologických vložiek, ale aj doplnkový sortiment ako hygienické podložky, kozmetika a výrobky pre ošetrenie pokožky.

Veľa žien nevie, kde začať, keď sa zrazu ukazuje, že majú inkontinenciu. Niektoré sa snažia skryť svoj problém a poradiť si domácimi spôsobmi. Bielizeň si zabezpečia buničitou vatou, vatou alebo tradičnými, hrubými vložkami. Avšak toto riešenie im neprináša uspokojenie – ostáva tu problém nepríjemného pachu moču, pretekanie, nevyhnutná častá výmena savého výrobku, neustály pocit vlhkosti.

Časť žien sa rozhodne pre návštevu u lekára, pýta si radu v lekárni či u priateľky a prichádzajú k iným riešeniam – urologické vložky, ktoré zabezpečujú celodenný komfort pri zachovaní úplnej diskrétnosti. Ak patríte medzi dámy s ľahkou a strednou inkontinenciou, môžete vďaka dnešným moderným pomôckam aj naďalej žiť aktívny život bez obmedzení. Stačí, ak si zaobstaráte niektoré urologické vložky zo sady Seni Lady. Veľkosť si vyberte podľa stupňa Vašich potiaží. Ich výhodou je, že sú priedušné a anatomicky tvarované. Dokonale sa prispôsobia telu, vďaka čomu sú pod oblečením neviditeľné a zaručujú dokonalú diskrétnosť. Diskrétnosť je znásobená tým, že vložky vďaka vlastnosti odour stop účinne redukujú zápach moču, takže sa nemusíte obávať, že sa „prezradíte“. Pri používaní tiež uvítate vnútorné hydrofóbne volány, ktoré zabraňujú bočnému vytekaniu a poskytujú tak vysokú bezpečnosť. Spôsob vkladania urologických vložiek je jednoduchý, ak by ste však predsa len chceli vedieť ako na to, viac informácií nájdete tu.
S inkontinenciou dokážete žiť plnohodnotne
Ak očakávate diskrétnu, ale za to istú ochranu, aby ste sa cítili sucho a sviežo každý deň, vyberte si Seni Lady.

Komentáre