Zdravie

Mikuláš rozžiaril očká malým pacientom v Detskom kardiocentre

""

OTS, 12. decembra 2017 11:29
Foto: Sanofi
Pri príležitosti sviatku svätého Mikuláša sa v priestoroch Detského kardiocentra (DKC) na bratislavských Kramároch opätovne stretlo veľa ľudí s veľkým srdcom a úprimným presvedčením pomôcť a spríjemniť deťom pobyt v nemocnici. Poslaním našich lekárov a nás všetkých je darovať deťom, ktoré majú choré srdiečko, bezstarostný a plnohodnotný život s nádejou na ďalší krásny deň. Tak, ako po minulé roky, pripravila Nadácia Detského kardiocentra pre malých pacientov popoludnie plné prekvapení a zábavy.

Medzi malých pacientov aj tento rok zavítali milí a vzácni hostia, ktorí ich už tradične prišli potešiť a povzbudiť svojou osobnou účasťou. Prišiel medzi nás Juraj Bača aj Janka Lieskovská, ktorí svojimi srdečnými úsmevmi rozdávali radosť naokolo. Najviac sa detičky tešili z príchodu Mikuláša, Anjela a Čerta, ako aj z postavičiek populárneho televízneho programu z RTVS Trpaslíci Smajlíci, ktorí urobili prítomným malým pacientom nezabudnuteľný program. Deti celý program sledovali so zatajeným dychom. Herec Juraj Bača prišiel do Detského kardiocentra deťom zaspievať a pravdupovediac, jeho skvelý hlas spolu s gitarou veľmi rýchlo roztancovali prítomné detičky. A aby toho nebolo málo, do pestrého programu sa zapojili aj milé postavičky snehuliaka a macka.
Mikuláš rozžiaril očká malým pacientom v Detskom kardiocentre v Bratislave Foto: Sanofi

Teším sa aj spolu s mojimi kolegami, že našim detským pacientom aspoň takýmto spôsobom na chvíľu rozžiarime ich smutné očká. Detičkám prajem skoré uzdravenie a ďakujem za pomoc našim partnerom a celému kolektívu Detského kardiocentra.“, uviedla Mária Kadlečíková (správkyňa Nadácie Detského kardiocentra).

Je pre nás cťou, že môžeme aj takýmto spôsobom pravidelne podporovať činnosť Detského kardiocentra a prispievať tak k skvalitneniu zdravotnej starostlivosti. Osobitne by som chcela vyzdvihnúť a poďakovať lekárom, zdravotným sestrám a celému personálu Detského kardiocentra za ich obetavú a záslužnú prácu. Rada by som v mene spoločnosti Sanofi poďakovala organizátorom za možnosť spolupodieľať sa na tomto podujatí. Malým pacientom želám skoré uzdravenie a úsmev na ich tváričkách,“ uviedla Beáta Kujanová zo spoločnosti Sanofi.
Zo srdca ďakujeme!


Komentáre