Zdravie

Jednotkou v boji proti vráskam je kyselina hyalurónová

"Je všeobecne známe, že po tridsiatke sa pleť stáva menej vláčnou a pružnou."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. decembra 2014 5:30
Jednotkou v boji proti vráskam je kyselina hyalurónová Foto: Klinika Esthetic
Dôvodom je postupný úbytok kolagénu a elastínu a pleť sa tak stáva jemnou, tenkou a v kombinácii s mimickými zlozvykmi sa na nej oveľa ľahšie tvoria vrásky. Najčastejšie sú to dynamické vrásky medzi obočím, okolo očí, na čele a v okolí pier. Slabá koža ovísa a objem podkožného tkaniva a tuku sa presúva z hornej časti tváre dole, k sánkam a krku. Ovísajúce očné viečka tvoria vačky pod očami, zvýrazňujú sa hlboké ryhy smerujúce od nosa k ústnym kútikom, klesajú kútiky úst a tiež sa okolo nich tvoria vrásky.

Vedci a dermatológovia po celom svete neustále vyvíjajú stále kvalitnejšie spôsoby, ako vyhladiť vrásky a oklamať čas. A zdá sa, že našli zázračný elixír. Je ním kyselina hyalurónová. Je to priehľadná látka (hyalos znamená v gréčtine sklo), ktorá sa bežne vyskytuje v ľudskom tele a má výnimočnú schopnosť viazať vlhkosť. Je schopná nasať až tisícnásobné množstvo vody, ako je jej vlastná hmotnosť. Nachádza sa v každom tkanive a vo všetkých orgánoch, ktoré sa nezaobídu bez vlhkosti (napr. očný sklovec, či tekutina v okolí kĺbov). Pôvodne sa využívala najmä v medicíne na zmiernenie ochorení, akým je artritída, chronický únavový syndróm, fibromyalgia, syndróm suchého oka, na zvyšovaní mobility, bdelosti, kvality spánku, svalovej sily, sexuálnej potencie a hustoty kostí. Vedci však prišli na to, že priam zázračne vyhladzuje vrásky, vracia pleti pružnosť, farbu, zjednocuje tón pleti po akné, či zmierňuje jazvy.
Foto: Klinika Esthetic

Klinika Esthetic je na Slovensku lídrom v kvalite poskytovania služieb v oblasti estetickej medicíny a svojim klientom prináša to najnovšie a najkvalitnejšie zo svetových trhov. Lekári z kliniky Esthetic sa vyhladzovaniu vrások venujú už roky a v týchto dňoch začali svojim klientom aplikovať absolútne novú formu kyseliny hyalurónovej, číry gél Dermalax.

Naša klinika je známa tým, že používame len prvotriedny materiál od renomovaných spoločností. Absolútnou novinkou na Slovensku v oblasti výplňových materiálov je čistý biologicky rozložiteľný, dokonale číry a hladký gél Dermalax od spoločnosti Acros, ktorý už naše klientky vyskúšali a nevedia si ho vynachváliť,“ teší sa doktorka Novotná, že môže svojim klientkám dopriať opäť niečo mimoriadne. Štúdie dokázali, že Dermalax je čistá, stabilizovaná monofázická forma kyseliny hyaluronovej bez alergických dôsledkov a karcinogénnych účinkov. Je 100% neživočíšneho pôvodu a výrazným benefitom je vysoká viscoelasticita. Unikátna štruktúra gélu a dobrá hustota prípravku umožňuje ľahkú a bezpečnú aplikáciu bez opuchov. Na koži sa netvoria žiadne hrudky ani iné nerovnosti.

Foto: Klinika Esthetic
Dĺžka vyhladzujúceho efektu je po aplikácii niekoľko mesiacov až jeden rok. „Podľa mojich skúseností nie sú výnimkou ani klienti, u ktorých efekt pretrváva niekoľko rokov,“ hovorí MUDr. Novotná. Aplikácia Dermalaxu je bezpečná a keďže je to látka telu vlastná, nie je potrebné robiť testy na alergiu.

Prípravok DERMALAX si teraz môžete nechať aplikovať na klinike Esthetic za ŠPECIÁLNU UVÁDZACIU CENU:
- Cena pri aplikácii 1 ampulky Dermalaxu je 290 € (166€ úkon + 124€ Dermalax)
- Za každú ďalšiu ampulku zaplatí klient 100€

Komentáre