Zdravie

Doprajte svojmu telu regeneračný účinok pomocou prírodného kolagénu

"Ľudské telo od 25. roku života stráca schopnosť ďalej tvoriť kolagén, čím dochádza práve k nežiaducim účinkom vo forme prejavov starnutia. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. februára 2016 6:30
Doprajte svojmu telu regeneračný účinok pomocou prírodného kolagénu Foto: IDA Agency
Nastupuje neodvratný proces, ktorý sa prejavuje vo forme vrások, celulitídy, poškodených chrupaviek alebo lámaním nechtov. To všetko má na svedomí nedostatok kolagénu.

„Bielkovina mladosti“, ako sa zvykne táto látka nazývať, tvorí viac ako 30% bielkovín ľudského organizmu a až 70% bielkovín kože. Práve kolagén je najdôležitejšou bielkovinou v ľudskom tele. Dostatok kolagénu zabraňuje procesu starnutia, udržuje mladšiu a zdravšie vyzerajúcu pleť, dodáva živiny pre tkanivá, regeneruje pleť, vlasy a nechty. Na trh prichádza inovatívna novinka, 100%-ný morský Bio-Aktívny kolagén s omladzujúcimi účinkami od Inca Collagen, ktorý týmto nepríjemným procesom zabraňuje. Bio-Aktívny kolagén je najviac podobný ľudskému kolagénu, ľahko sa vstrebáva a má rýchly nástup účinku. Inca Collagen ovplyvňuje bunkovú obnovu a podporuje regeneráciu kolagénových vlákien.

Vďaka svojej stavbe zabezpečuje pokožke, vlasom i nechtom optimálny stupeň výživy. Jeho jedinečnosť je v tom, že si zachováva aj po jeho spracovaní štruktúru trojitej špirály, tzv. helisy, ktorá je typická len pre bielkoviny živých organizmov.

Inca Collagen je vyvážený komplex bielkovín, ktoré priaznivo pôsobia na ľudský organizmus. Dostupný je teraz v darčekovom balení spolu s originálnym šperkom.

Komentáre