Zdravie

Doprajte pleti kyslík – odvďačí sa vám sviežosťou

"Až 90% energie získavame z kyslíka. Ideálne je, keď ho prijímame počas pohybu na čerstvom vzduchu. Ale povedzme si úprimne, kto má v dnešnej uponáhľanej dobe čas na prechádzky v lese?"

OTS, 26. augusta 2014 5:23
MUDr. Alexandra Novotná, PhD. Foto: TASR
Pri súčasnom vysokom životnom tempe trávime väčšinu času v práci a v dopravných prostriedkoch, ktoré nás rýchlo dovezú do práce a z práce späť domov. Týmto sa v našom organizme vytvára kyslíkový deficit, ktorý oslabuje telo a spôsobuje slabé zásobovanie orgánov kyslíkom, čo v konečnom dôsledku vedie k zlej cirkulácii krvi spôsobenej nedostatočným dýchaním. Naše telo sa oslabuje a trpí aj pokožka, na ktorej sa viditeľne prejavuje stres.


Riešením je OXYGENOTERAPIA


Renomovaná bratislavská Klinika Esthetic preto prináša riešenie pre všetkých pracovne zaneprázdnených - Oxygenoterapiu. „Oxygenoterapia pôsobí na psychické aj fyzické zdravie človeka. Jej účinky sa prejavia už po 10-tich minútach vdychovania 95% kyslíka. Po oxygenoterapii sú naši klienti oddýchnutí, uvoľnení a nabití energiou bez známok stresu,“ hovorí o blahodarných účinkoch kyslíka majiteľka kliniky MUDr. Alexandra Novotná, PhD.

Ako to funguje?


Kyslík sa nanáša na pleť pomocou tlakovej pištole, ktorá pracuje s 95% ionizovaným kyslíkom. Nádobka na pištoli sa naplní kozmetickými prípravkami a to kyselinou hyaluronovou, vitamínmi A, B7, E, B6, B2, K, B9, B12, B10, ďalej obsahuje 24 aminokyselín, 5 druhov minerálov, 4 druhy koenzýmov a peptidov zmiešaných s vodou. Na pleť tak pôsobí príjemná jemná hmla, ktorá vzniká spojením kyslíka a kozmetických ingrediencií.

V lete výhodnejšie


Počas leta potrebuje pleť intenzívnejšiu regeneráciu, hydratáciu a obnoviť vitalitu. Našim klientom preto ponúkame výhodný balíček Oxygenesis, ktorý spomalí proces starnutia, redukuje vrásky a pleti dodáva maximálnu sviežosť. 20 minútová inhalácia 95% kyslíka zvýši fyzickú výkonnosť, psychickú pohodu a zabezpečí urýchlenú regeneráciu buniek,“ vysvetľuje MUDr. Novotná.

Balíček OXYGENESIS obsahuje: mikrodermabráziu, liftingové ošetrenie tváre kyslíkom - OXYJET, masku s vysokým obsahom kolagénu, fotorejuvenizačné ošetrenie LED svetlom a 20 minútovú inhaláciu 95% kyslíka. Ošetrenie trvá 40 minút a až do polovice septembra ho môžu klienti na klinike Esthetic využiť v špeciálnej akcii za cenu 25 €.

Oxygenoterapia blahodarne pôsobí na:
- Mikrobunkovú cirkuláciu
- Aktiváciu regeneračnej schopnosti buniek
- Minimalizovanie vrások
- Zlepšenie elasticity pleti
- Reguláciu produkcie podkožného tuku
- Odstránenie povädnutého a bledého výraz pleti
- Detoxikáciu a samočistenie pleti
- Zlepšenie celkového vzhľadu pleti
- Hydratáciu pleti
- Podporu imunitného systému

Komentáre