Technológie

Konica Minolta predstavuje Workplace Hub

"Konica Minolta predstavuje Workplace Hub, najlepšie prepojenú inteligentnú platformu pre pracovisko budúcnosti."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 24. marca 2017 10:30
Konica Minolta predstavuje Workplace Hub, najlepšie prepojenú inteligentnú platformu pre pracovisko budúcnosti Foto: Konica Minolta
Konica Minolta v rámci partnerstva so spoločnosťami Microsoft, HPE, Sophos, Canonical a BrainTribe prichádza s novým riešením pre jednoduché riadenie podnikového IT.

Spoločnosť Konica Minolta Inc. (Konica Minolta) predstavila Workplace Hub, nové inovatívne riešenie podnikového IT, zjednocujúce všetky technológie organizácie pomocou jedinej centralizovanej platformy. Workplace Hub je navrhnutý pre pracovisko budúcnosti všetkých veľkostí a podporuje ich digitálnu transformáciu. Prvá verzia Workplace Hub, ktorá bude dostupná na jeseň 2017, priamo rieši nárast komplexnosti IT prostredníctvom účinnejšej a efektívnejšej správy širokej palety nástrojov, služieb a zariadení, využívaných modernými organizáciami.



Táto nová platforma predstavuje ďalšiu fázu v dlhodobej histórii inovácií spoločnosti Konica Minolta, podčiarkuje jej pozíciu na trhu IT služieb a ide v ústrety firemným zákazníkom a ich meniacim sa potrebám. Workplace Hub funguje ako centrum, ktoré zjednodušuje a zefektívňuje IT manažment organizácie a súčasne znižuje celkové náklady na IT. Zároveň dokáže poskytovať v reálnom čase dátové analýzy, ktoré pomôžu zlepšiť firemné procesy. Nový ekosystém Workplace Hub riadi a koordinuje celú IT infraštruktúru a služby naprieč existujúcimi i budúcimi IT systémami, poskytuje užívateľom centrálny prehľadový panel, ktorý ponúka obsiahly náhľad na využívanie IT v rámci celého podniku, čo umožňuje jednoduchú správu a optimalizáciu systémov.
Foto: Konica Minolta

Produktový plán platformy naviac zahŕňa budúcu integráciu internetu vecí, umelej inteligencie, Intelligent Edge a nástrojov podpory rozhodovania, ktoré sa stávajú nosnými bodmi podnikateľského prostredia zajtrajška. Pridanie tejto kognitívnej vrstvy pohľadu na organizáciu umožní intuitívne chápanie sveta, ktorý ľuďom dáva možnosť lepšie spolupracovať a na základe dostupných dát sa rozhodovať inteligentnejšie, efektívnejšie a jednoduchšie.



Globálne partnerstvá so spoločnosťami Hewlett Packard Enterprise, Sophos a Microsoft sú garanciou najlepšieho hardvéru vo svojej triede, bezpečnosti a IT riešení. Ďalšie služby od spoločností Canonical a BrainTribe prinášajú silu open source a pokročilú správu dát, ktoré uľahčujú efektívnu digitálnu transformáciu akejkoľvek firmy.

Dennis Curry, viceprezident a riaditeľ obchodných inovácií a centra výskumu a vývoja v spoločnosti Konica Minolta, uviedol: „Workplace Hub sa bude vyvíjať tak, aby sa stal najkomplexnejšou platformou pre služby a funkcie požadované na pracoviskách budúcnosti. Znamená to, že podniky budú môcť rásť a spravovať svoje IT súbežne s meniacimi sa obchodnými potrebami. To zjednodušuje prevádzku IT a vytvára cestu integrácie nových schopností, ako je AI alebo Intelligent Edge Computing, a stane sa tak hlavnou súčasťou digitálnej organizácie budúcnosti.



Tento strategický posun umožní spoločnosti Konica Minolta dodávať ucelenejšie riešenie digitálnej transformácie, a naďalej tak bude pokračovať vo svojej tradícii poskytovania tých najlepších produktov a služieb na firemnom trhu ako takom.
Pracovné prostredie sa vyvíja bezprecedentnou rýchlosťou a digitálna transformácia sa stáva stále dôležitejšou - ako pre prežitie na trhu, tak pre budúcu prosperitu,“ povedal Shoei Yamana, CEO a prezident spoločnosti Konica Minolta. „Workplace Hub umožní podnikom všetkých veľkostí nie len dosiahnuť účinnú transformáciu, ale pripraví ich taktiež na budúcnosť v podobe ďalšej vlny technologických inovácií, ktoré už prenikajú do firemného prostredia.

Organizácie, ktoré hľadajú kvalitné riadené služby za prijateľnú cenu, budú mať k dispozícii prvú verziu Workplace Hub už na jeseň 2017. Viac informácií nájdete na http://workplacehub.konicaminolta.com/.

Komentáre