Štýl

Ženy ho milujú a muži nenávidia: Ako ste na tom s overalom vy?

"Ako to však s názormi na tento kúsok oblečenia naozaj je? A čo naň hovoria muži?"

Eva Frantová, 31. júla 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Tento kúsok ženského šatníka, ktorý je obľúbený hlavne v letnom období, má snáď každá jedna z nás vo svojej skrini. Či už sme ním absolútne očarené alebo sme len chceli vyskúšať, ako by na nás vyzeral, jednoducho sme si ho kúpili. Reč je o malej, šikovnej a modernej ženskej „kombinéze“ s názvom overal. Ako to však s názormi na tento kúsok oblečenia naozaj je? A čo naň hovoria muži?

Ženy milujú jeho jednoduchosť


Aj keď sa to možno nezdá, ženská časť populácie si overal na prvý pohľad zamilovala. Jednoducho sa oblieka a nemusíme riešiť výber dvoch kusov oblečenia. Šikovne a rýchlo sa jedným ťahom zaodieme od hlavy až po päty. Konkrétne názory dám hovoria za všetko:

Ester (20): „Overal je moja srdcovka. Veľmi ma potešilo, keď sa toto leto začali ponúkať skoro v každom obchode a vznikol „overalový boom“. Je to veľmi šikovný kúsok oblečenia, ktorý má asi iba jednu nevýhodu. Ťažko sa totiž vyzlieka, keď idete na toaletu. Inak naň nemôžem povedať jediného krivého slova.“

Nikol (23): „Niežeby bol overal najobľúbenejšou časťou môjho šatníka, je však praktický. ČI už idem na party alebo len tak von na večeru s kamarátkami, vždy po ňom siahnem. Je univerzálny, hodí sa ako k teniskám, tak aj k lodičkám a veľmi ľahko sa kombinuje.“

Ilustračné foto Foto: topofmind.sk


Mužskému oku s overalom neulahodíte


Čo sa týka drsnejšieho pohlavia, tí to majú s názorom na overaly trošku iné. Nielenže ich nepovažujú za sexi, ale kombinácia spojeného topu a nohavíc je pre nich priam odpudivá.

Adam (21): Vždy, keď vidím ženu, ktorá má na sebe ten „mundúr“ pripomenie mi to chodiace nožnice. Niežeby som nechápal, prečo to ženy nosia, veď aj mne je veľakrát jedno, čo si oblečiem, ale pokiaľ chcú byť pre nás sexi, overal nie je tou správnou cestou. Keby bolo na mne, všetky do jedného ich spálim.

Ilustračné foto Foto: topofmind.sk


Názory sa možno diametrálne odlišujú, ale i tak je len na vás, ako sa rozhodnete. Ak máte overal rada, noste ho. S dávkou hrdosti a sebavedomia na vás určite bude vyzerať skvelo.

ODPORÚČAME AJ:
Tisíc receptov na spálenú pokožku, ktorý je ten pravý?
Odličujete sa správne? Detské obrúsky nie sú výhra
Chystáte sa na predĺžený víkend? Vieme, čo vám v taške nesmie chýbať
Neviete, čím ešte prekvapiť? Skúste plavky na zips

Komentáre