Štýl

Zahaľte svoje pery do tmavých odtieňov, práve totiž prišiel ich čas

"Nadchádzajúce mesiace sú ako stvorené pre tmavšie odtiene nielen na očiach, ale i perách. "

Eva Frantová, 22. septembra 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Nadchádzajúce mesiace sú ako stvorené pre tmavšie odtiene nielen na očiach, ale i perách. Ak ste sa doteraz báli vyskúšať niečo nové, pretože ste mali pocit, že letné mesiace prajú viac svetlejším farbám, práve nadchádzajúci október je ten správny čas na to, aby ste sa v líčení tak trošku odviazali.

Tmavé rúže, hlavne tie v purpurových farbách, odtieňoch červenej či ružovej sú túto sezónu najviac v kurze. Nezáleží na tom, či patríte k bledšiemu typu pokožky alebo máte práve opačný problém, každej z vás určite sadne farba, ktorý vám prirastie k srdcu.



Matné, matné, matné


Už zopár mesiacov väčšina z nás holduje trendu matných farieb. A práve táto vychytávka v kombinácii s tmavšími odtieňmi je ako stvorená pre chladnejšie dni. Zvoľte si však tekutú formu rúžu, ktorá vydrží na perách minimálne 8 hodín a nezmaže sa pri konzumácii olejovitých pokrmov. Matná konzistencia sa totiž s olejom neznesie a vy tak po čase budete pôsobiť skôr komicky ako sexi.

#makeup #professionalmakeup #smokeyeye #matelipstick #hairstyle #thankful

Fotka uverejnená používateľom Paula (@paulla.andreea),



Tip na záver:Aplikáciou rovnakého laku na nechty nikdy nič nepokazíte. Práve naopak. Celkový outfit náramne doplníte a osviežite. Ak bude váš lak rovnako matný ako i rúž, váš outfit naozaj nikto neprekoná.

ODPORÚČAME AJ:
Farba tejto jesene? Jednoznačne purpurová
Tlačia vás nové lodičky či jesenné čižmy? Skúste jeden z týchto trikov
Dali ste sa ostrihať? Vieme, ako upraviť kratšie vlasy
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test

Komentáre