Štýl

Štyri veci, ktoré nesmú chýbať vo vašej kozmetickej taške

"Ak si však naozaj neviete dať rady s tým, čo k dokonalému mejkapu potrebujete a čo nie, Webmagazín vám hravo pomôže."

Eva Frantová, 5. februára 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa
Už dlhšie rozmýšľate, ako dosiahnuť dokonalý mejkap bez väčšej námahy, avšak chýba vám dostatok skúseností, prostriedkov či odvahy? Nie je to až také zložité, ak viete, ktoré výrobky naozaj potrebujete, a ktoré sú len výmyslom, ako vás obrať o peniaze. Ak si však naozaj neviete dať rady s tým, čo k dokonalému mejkapu potrebujete a čo nie, Webmagazín vám hravo pomôže.

1. Hydratujte


V prvom rade doprajte pleti dostatočnú hydratáciu. Nemáme na mysli rannú a večernú aplikáciu krému, ale správnu podkladovú bázu. Tá pleť zjednotí, neutralizuje červené škvrny a ostatné nedostatky a vám zaručí pohodlné nanášanie mejkapu.

2. Ten správny mejkap a korektor


Aj keby sme akokoľvek chceli, mejkapu sa jednoducho nevyhneme. Preto si vyberte ten správny. Ani príliš svetlý, ani príliš tmavý, jednoducho dokonale sediaci k vášmu tónu pleti. Nezabudnite ho aplikovať aj na oblasť čeľuste, čím zmiernite prechod medzi tvárou a krkom. Všetko nakoniec zafixujte správnym púdrom. My vo Webmagazíne odporúčame použiť kompaktnú sypkú verziu, ktorá vám dovolí naniesť presne želané množstvo.


3. Veľké otvorené oči? Maskara


Nemusíte behať po svete s umelými riasami len kvôli tomu, že tak najnovšie chodí polovica Hollywoodu. Vaše oči zvýrazníte veľmi jednoducho i za pomoci kvalitnej tmavej maskary, ktorá vaše riasy vytočí a zhustí. Ak aplikujete i linku, účinok bude zaručený.

4. Nude a červený


Ak rúž, tak hneď dva. Kombinácia jemnej hnedej a tmavej červenej vás totiž pripraví na všetky možné príležitosti. Od hektického poobedia v kancelárii až po rande, ktorého sa neviete dočkať. Správna žena predsa musí byť pripravená na všetko.

ODPORÚČAME AJ:
Poškodila vám posypová soľ topánky? Vieme ako ju odstrániť
Váš rúž nevydrží na perách celý deň? Nezmysel
Ste pripravená na jar? Vieme, čo bude trendy
Farbenie vlasov doma: Ako predísť katastrofe?

Komentáre