Štýl

Vlasy vo farbe tigrieho oka? Áno, opäť tu máme niečo nové

"Možno vám tento názov nie je známy, určite ste však už videli hnedé vlasy s nádychom medenej či orieškovej. "

Eva Frantová, 14. novembra 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Už vás omrzelo ombre či balayage a najradšej by ste vyskúšali niečo naozaj prelomové? Možno vás vôbec neprekvapí, že neskorá jeseň so sebou opäť prináša niečo nové v oblasti vlasového stylingu. Počuli ste už o vlasoch vo farbe tigrieho oka?

Možno vám tento názov nie je známy, určite ste však už videli hnedé vlasy s nádychom medenej či orieškovej. Veľké množstvo dám totiž už podľahlo tomuto trendu a farbia svoje vlásky podobným štýlom.



Trend tigrieho oka spočíva hlavne v kombinácii rôznych odtieňov hnedej, medenej, bronzovej a orieškovej tak, aby vlasy vyvolávali dojem prirodzeného prechodu od tmavých korienkov k bledším končekom.

#hair#tigereyehair#hairtrend

Fotka uverejnená používateľom beauty&fashion (@beautyfashion5305),



Ak sa pýtate, aký je rozdiel medzi doterajšími prirodzenými typmi farbenia vlasov a najnovším nápadom z kaderníckych salónov? Hlavne vo farbe. Už dobre známe ombre či balayage totiž pracujú s peroxidom a rôznymi tónmi blond farby, zatiaľ čo vlasy ladené do odtieňov tigrieho oka majú od bledších farieb naozaj ďaleko. Ak ste brunetka, prídete si na svoje stopercentne.

ODPORÚČAME AJ:

Nebaví vás skrývať podprsenku? Túto jeseň si prídete na svoje
Počuli ste už o trblietavej paste? Zoznámte sa s novým trendom
Našli ste si prvý sivý vlas? Áno, aj v dvadsiatke je to možné
Zaľúbte sa do jesene vďaka doplnkom a vyskúšajte čarou jednej náušnice

Komentáre