Štýl

Viete, čo vám nesmie chýbať v jarnom šatníku? Trench coat

"Každú jar nás čaká niečo nové. Od kvetovaných sukní, cez šnurovacie baleríny až po kožené bundy."

Eva Frantová, 25. marca 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Každú jar nás čaká niečo nové. Od kvetovaných sukní, cez šnurovacie baleríny až po kožené bundy. Čo však nikdy nevyjde z módy a nesmie chýbať v základnej výbave každej ženy je predsa starý dobrý baloňák.

Hodí sa ku všetkému


Je jedno, či nosíte džínsy, legíny, puzdrovú sukňu či šaty, trench coat je totiž absolútne univerzálny. Prirodzene zvýrazňuje váš pás tým, že pomocou sťahovacieho pásu vás opticky zúži a podčiarkne vašu ženskosť.

Nemusí byť vôbec hnedý


Ak si myslíte, že in je len klasický hnedý kabát s obyčajnými dvoma radmi gombíkov, ste na omyle. Je len na vás, aký typ si vyberiete. Obchody totiž dávajú voľnosť našej fantázii a vy si môžete vybrať s kombinácie farieb od zelenej, cez červenú až po netradične žltú. Nezabúdajte však dodržať klasický strih a dĺžku po kolená.

Aké topánky k tomu?


S jarou sa nám vracajú aj naše obľúbené baleríny a preto sa ich nebojte skombinovať s baloňákom. Pristali by ste však aj na nejakú zmenu? Skúste siahnuť po trendy balerínkach, ktoré kombinujú špicatý predok a šnúrovanie do výšky členkov. Ak skôr uprednostňujete pohodlnejšiu obuv, skúste obľúbené plátené tenisky, ktoré sa šikovne obúvajú, netlačia a k trench coatu sú ako stvorené.

ODPORÚČAME AJ:
Jar je za dverami: Privítajte ju s odtieňmi NUDE
Koniec nepoddajným vlasom: Skroťte ich
Červený lak: Zase vám zanechal žlté nechty?
Horúci trend v líčení? Zoznámte sa s chromingom

Komentáre