Štýl

Viete, ako nosiť modrý rúž na pery mimo selfie na Instagrame? Poradíme

"I profesionálny hollywoodski vizážisti totiž tvrdia, že ak dodržíte týchto zopár rád, budete s výsledkom neuveriteľne spokojná."

Eva Frantová, 20. októbra 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Modré až ebenové odtiene rúžov na pery či tekutých leskov sú hitom tejto sezóny. Páči sa vám, ale neviete na akú príležitosť ich využiť a ako ich skombinovať? Poznáme zopár trikov, ktoré vám môžu pomôcť.

Podstatné je, aby ste to s mejkapom neprehnali. Modrý rúž je sám o sebe výraznou zložkou a nepotrebuje už takmer nič viac k tomu, aby z vás urobil kráľovnú večera. Práve naopak. Ak by ste ho skombinovali s výrazným očným mejkapom či kontúrovaním, výsledný efekt by bol opakom šmrncu a elegantnosti.

I profesionálny hollywoodski vizážisti totiž tvrdia, že ak dodržíte týchto zopár rád, budete s výsledkom neuveriteľne spokojná:



V prvom rade pery pripravte na nanesenie rúžu, a to aplikáciou očnej linky alebo tmavej ceruzky na pery, ktoré vytvoria línie vašich pier a celkové nanášanie bude o to jednoduchšie. Pery nezabudnite celé vyplniť, čím ich pripravíte na následnú aplikáciu rúžu.

Rúž aplikujte zásadne v dvoch vrstvách, pričom prvú po chvíli otlačte do vreckovky a až následne nanášajte druhú. Tým sa tón pier zjednotí a farba oveľa lepšie uschne.

Curlies• #amsterdam #holland #netherlands #blue #bluelipstick #curly #curlyhair #curlygirl

Fotka uverejnená používateľom Giuliana Vincenti• (@jougex_),



Nakoniec nezabudnite, že takto výrazná farba potrebuje občas i dodatočnú starostlivosť a to v podobe občasnej návštevy toaliet a znovunanesení rúžu na miesta, kde podľahol náporu jedla či nápojov. Tak šup, šup do obchodov po pravý tmavomodrý rúž.

ODPORÚČAME AJ:
Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia
Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?
VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor
Tekvicová neletí len v Starbuckse, na jeseň si ju doprajte aj na hlave

Komentáre