Štýl

Už viete aké čižmy sa nosia túto sezónu? Prekvapíme vás

"Kolekcia jeseň/zima 2016 prináša modely, ktoré sme už dávno nevideli na pultoch obchodov."

Eva Frantová, 15. októbra 2016 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Ak ste si mysleli, že sa nadchádzajú chladné dni zaobídete v čižmičkách z minulej sezóny, ste na omyle. Kolekcia jeseň/zima 2016 totiž prináša modely, ktoré sme už dávno nevideli na pultoch obchodov. Presvedčte sa sami!

Kožené, bez vzorov, lakované a hlavne špicaté. Taký je tohtoročný trend. Ak chcete ukázať, že naozaj sledujete najnovšie trendy, vyhoďte semišové nevtieravé a ordinárne čižmy zo svojho šatníka a vrhnite sa do najbližšieho obchodu, v ktorého výklade svietia vyššie opísané trendy "botičky".


Že nie ste žiadna dračica a lesklé topánky vás vôbec nelákajú? Tu nejde o to, aby ste pôsobili tuctovo. Aj lesklá obuv môže totiž vytvárať dojem elegantnosti a štýlu, ak sa správne skombinuje a jej použitie nevytvára lacný dojem.

Najlepšie bude, ak si vyberiete kotníkovú verziu, ktorá sa dá perfektne skombinovať s džínsami či elegantnou sukňou. Verzie so zipsom vpredu celkový dojem ešte o niečo oživia a dodajú vám neprehliadnuteľný štýl.

Dajte si však pozor na príliš tenké opätky. Sú síce sexi, o stabilite sa však v tomto prípade hovoriť nedá. Vieme, že pre krásu ste ochotné čo to i vytrpieť, tu však ide o zdravie vašich nôh, preto to majte pri výbere na mysli.

ODPORÚČAME AJ:
Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia
Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?
VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor
Tekvicová neletí len v Starbuckse, na jeseň si ju doprajte aj na hlave

Komentáre