Štýl

Uletené nafukovačky pre dospelých sa tešia veľkej popularite

"Donedávna sme nevedeli, že snom mnohých (mladých) dospelých je plaviť sa na obrovskom donute či pizze. A potom prišla nová móda..."

Katarína Bačová, 29. júna 2017 11:00
Obrie nafukovačky sú navrhnuté pre dospelých. Foto: Unsplash/Jakob Owens
Vyvaľujú sa na nich hviezdičky na Instagrame a vďaka pohotovej reakcii supermarketov sa k nim už dostane naozaj každý. Nafukovačky pre dospelých sú toto leto horúcim trendom. Obrovské nafukovacie donuty, melóny či labute sú nielen fotogenické, ale aj pohodlné. Teda hlavne v prípade, že máte po ruke vlastný bazén alebo „aspoň“ more.

Dospelým, ktorí odmietajú vyrásť


Bláznivý trend pravdepodobne spustila speváčka Taylor Swift. Na svojom účte na sociálnej sieti Instagram ešte vlani zverejnila fotku z párty v bazéne, kde sa spolu s jej priateľmi plavili veľké nafukovacie labute. Zrazu ich chceli mať všetci. Postupne sa pridávali ďalšie celebrity, ale obľúbili si ich aj bežní smrteľníci. Nie sú to predsa žiadne smiešne detské kolesá, ale nafukovačky pre uletených dospelých. Alebo ako píše jeden z najväčších výrobcov týchto produktov - „pre dospelých, ktorí odmietajú vyrásť“.



Osedlať jednorožca


Dizajnom kraľujú dve kategórie – jedlo a zvieratá. Okrem spomínaných donutov, teda šišiek s polevou, ktoré preslávili v našich končinách Simpsonovci, môžete relaxovať aj na mega kúsku pizze, na ananáse, melóne či zmrzline. Alebo si môžete konečne zajazdiť na jednorožcovi, labuť z detských kolotočov osedlať v novej podobe aj na vode, prípadne skrotiť plameniaka.



Ani prst vo vode


Nafukovačky sú určené dospelým, pohodlie by im mali zaručiť obrie rozmery. Väčšina plavidiel má priemer vyše metra a podľa výrobcov, ktorý ponúkajú originálny produkt, udržia maximálne 90-kilového človeka.

Ak sa neplánujete kúpať, no prišli ste k bazénu len chytiť pár slnečných lúčov, na tejto nafukovačke sa nemusíte vody ani dotknúť. Dajte si však pozor, aby ste nezabrali príliš veľa miesta tým, čo by sa do vody radi aj namočili. A na kúpalisko s nimi ísť rozhodne neodporúčame.

#flamingo #drink #fashionablemesk #plameniak #nafukovacka

Príspevok, ktorý zdieľa Fashionable Me (@fashionablemesk),



Rozbehnutý biznis

Veľkí výrobcovia teraz lákajú ďalších zákazníkov aj na nafukovacie lopty, malé loďky na nápoje i osušky s podobnými motívmi. Zdá sa, že dospelí sa naozaj radi hrajú.

Klasické plávajúce matrace však ešte nemusíte vyhadzovať do koša. Nikdy totiž neviete, či sa do módy predsa len nevrátia.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Kabelka na leto? Siahnite po slamenom košíku po babičke
Fakty, ktoré ste nevedeli o ochrane pred slnkom
Džínsové sukne sú stále trendy. Ako ich nosiť?
Lomcujú vami vášne? Osem miest, kde sa neoplatí dávať to veľmi najavo

Komentáre