Štýl

ZAHVIEZDITE: Tri rady, ako sa učesať na silvestrovský večer

"Vyobliekať sa a vymaľovať sa, to je základ úspechu. Nezabúdajte ani na vaše hrivy, pretože váš dokonalý silvestrovský look závisí aj od nich."

Diana Vaculová, 31. decembra 2014 8:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP


Preto sme sa rozhodli prísť s tromi nápadmi na účesy, ktoré sú nielen šik, no hodia sa takmer na všetky druhy silvestrovských zábav. Samozrejme, ak idete stráviť Silvestra na chate, tak sa dobre bavte a zabudnite na vlasy, tam skutočne nehrá rolu účes.

Uhlaďte si ich


Ak budete Silvestra tráviť napríklad v reštaurácií alebo v nejakom bare, potom sú vynikajúcou voľbou uhladené vlasy. Budú vyzerať perfektne, ak si ich celé vyžehlíte a ofinu (respektíve pramene vlasov, ktoré sú najbližšie k tvári) vytočíte smerom do vonka. Príprava tohto účesu vám bude trvať asi päť minút, no bude pôsobiť ako od skúseného kaderníka.
Správny účes vám môže pomôcť "ubrať" kilá. Foto: TASR/AP


Levia hriva


Idete sa baviť na diskotéku a chystáte to poriadne roztočiť? Potom by ste tomu mali prispôsobiť aj vašu hrivu. Najlepšie je, ak si ešte do mokrých vlasov dáte tužidlo, vyfénujete si ich do objemu, a ak patríte k ženám s rovnými vlasmi, potom si ich môžete aj trochu natočiť. Celý účes poriadne zalakujete a hrivu hodnú leva máte na svete. Tento účes má aj tú výhodu, že bude vyzerať skvelo aj po niekoľkých hodinách tancovania.
Tesne pre stužkovou sa s vlasmi experimentovať neoplatí. Foto: TASR/AP


Krátke vlasy = sexi účes


Patríte k ženám s krátkymi vlasmi? To vôbec nevadí, pretože sú rovnako sexi ako tie dlhé. No a ak si chcete vyčarovať pekný účes aj s krátkou hrivou, potom si ich nechajte rozpustené a končeky mierne zatočte.
Malý tip na záver. Veľmi príťažlivé a praktické sú aj vypnuté vlasy. A to nehovoríme o zložitých účesov, aké čarujú kaderníčky na stužkové. Reč je napríklad o stiahnutí niekoľkých prameňov dozadu, aby vám neprekážali pri tanci alebo o uhladených či strapatých drdoloch, na ktoré nájdete niekoľko návodov napríklad aj na internete.
Ak chcete vyzerať štíhlejšie, dajte prednosť krátkym vlasom. Foto: TASR/AP


ODPORÚČAME AJ:
Päť hitov, ktoré túto zimu musíte mať
Buďte stále príťažlivá a krásna: Tri rady ako na to
Už dnes vieme, čo bude fičať v roku 2015
TAKÁTO JE PRAVDA: Muži sa o seba starajú šesťkrát viac ako ženy
Prehľadajte chladničku: Tieto potraviny pomôžu vašim vlasom

Komentáre